Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Γέμισε κόσμο ο Ρέντης

Γέμισε κόσμο ο ΡέντηςΤην ευκαιρία να τσεκάρει όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού θα έχει ο Μίτσελ καθώς επιστρέφουν ένας ένας οι δανεικοί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη


Την ώρα που η προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται, ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί και από εκεί και πέρα να βγάλει τα συμπεράσματά του και να αποφασίσει για το ρόστερ.
Στις προπονήσεις θα δώσουν το παρών οι Ολαϊτάν και Σάμαρης αλλά και οι δανεικοί Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, και Ποτουρίδης. Μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος θα ενσωματωθούν και οι Σουμπίνιο, Ντε Βινσέντι που έχουν υποχρεώσεις με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.
Σε αυτούς θα προστεθούν και οι Κατάι, Γκρμπιτς αλλά και οι παίκτες της Κ20 που έχουν επαγγελματικά συμβόλαια. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστούν για δύο εβδομάδες ακόμα οι προπονήσεις όπου για πολλούς παίκτες θα είναι περίοδος εξετάσεων για το μέλλον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου