Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πανέτοιμος για το 2-0!

Πανέτοιμος για το 2-0!
Αποφασισμένος και με πάθος για την δεύτερη νίκη, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο για τη ημιτελική φάση των πλέι – οφ (18.15 – ΝΕΤ).Με το πάθος να ξεχειλίζει και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός υποδέχεται το αξιόμαχο Ρέθυμνο αποσκοπώντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ημιτελική φάση των πλέι - οφ (18.15 – ΝΕΤ).
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την άνετη επικράτησή τους με 77-62 στο πρώτο παιχνίδι της σειράς την περασμένη Τετάρτη φιλοξενούν εκ νέου την επικίνδυνη κρητική ομάδα και επιθυμούν να κάνουν το δεύτερο από τα τρία συνολικά βήματα που απαιτούνται, ώστε να προκριθούν στους τελικούς της Α1 για όγδοη συνεχόμενη χρονιά!
Το ζητούμενο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του είναι να επιβεβαιώσουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης την ανωτερότητά τους και να επιβάλλουν στο παρκέ του ΣΕΦ τον δικό τους νόμο...
Παράλληλα ένα «ζήτημα» αφορά τα διαστήματα σταθερά καλής απόδοσης, αλλά και τα «πατήματα» δείχνει να ξαναβρίσκει η ομάδα μετά το ψυχολογικό και πνευματικό «άδειασμα», που επέφερε η μάγκικη και παλικαρίσια κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο Final-4 του Λονδίνου για δεύτερη διαδοχική σεζόν.
Το νέο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ακούει στο όνομα Στράτος Περπέρογλου. Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ αντιμετωπίζει κάκωση στο μετατάρσιο και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως για τον Δημήρη Κατσίβελη που ξεπέρασε την θλάση στο γαστροκνήμιο και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου