Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Εβδομάδα-κλειδί για Πέδρο Λεόν

Εβδομάδα-κλειδί για Πέδρο Λεόν

Ο Πέδρο Λεόν είναι δίχως ομάδα μετά την απόφαση της Χετάφε να μην τον αγοράσει από την Ρεάλ Μαδρίτης με την ερχόμενη εβδομάδα να είναι καθοριστική για το μέλλον του.Ένας από τους παίκτες που θέλει πολύ για τον Ολυμπιακό της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου ο Μίτσελ είναι ο Λεόν. Ο 26χρονος χαφ για τον οποίο η Ρεάλ ζητά από 4 έως 6 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει προτιμά την Πριμέρα Ντιβιζιόν από κάθε άλλο πρωτάθλημα.
Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως αρκετές ομάδες από την χώρα επιζητούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ειδικά από την στιγμή που η Ρεάλ δεν δείχνει να τον θέλει πίσω. Χαρακτηρίζουν δε την ερχόμενη εβδομάδα ως εβδομάδα-κλειδί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Τότε θα προκύψουν επίσημες προτάσεις για τον Πέδρο Λεόν. Βέβαια στο μεταγραφικό... σκηνικό για τον παίκτη παραμένει και ο Μίτσελ με τον Ολυμπιακό με τους Ισπανούς να έχουν κάνει γνωστές εδώ και μέρες τις πιέσεις του Ισπανού τεχνικού σε παίκτη και Ρεάλ.
Ορισμένες πηγές από την Ισπανία ωστόσο δεν απέκλειαν την πιθανότητα η Χετάφε να επανέλθει για τον παίκτη. Κάτι που ανέκυψε έπειτα από την συνάντηση των παραγόντων του εν λόγω συλλόγου με τους ομολόγους τους στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου