Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Επιτυχημένη επέμβαση για Μίτσελ

Επιτυχημένη επέμβαση για Μίτσελ

Σε επιτυχημένη επέμβαση στη χολή υποβλήθηκε την Δευτέρα ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι την Πέμπτη.Σε επιτυχημένη επέμβαση στην χολή υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχαο Μίτσελ Γκονζάλεθ. 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εισήχθη την Κυριακή του Πάσχα μετά από έντονο άλγος στο δεξιό υποχόνδριο και σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε επέμβαση στη χολή.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 50χρονος τενχικός δνε θα βρεθεί σε θέση να προπονήσει τους παίκτες του ως την Πέμπτη που θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, εν όψει του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενονΣάββατο στο ΟΑΚΑ.
Τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα αναλάβει ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Μίτσελ θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.
Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μίτσελ εισήχθη, έπειτα από συνεννοήσεις του γιατρού της ομάδας μας, κ. Χρήστου Θέου, στο θεραπευτήριο Metropolitan, με έντονο άλγος στο δεξιό υποχόνδριο.
Ο κ. Μίτσελ υπεβλήθη σήμερα το πρωί (Δευτέρα του Πάσχα) σε επιτυχή χειρουργική λαπαροσκοπική επέμβαση χολοκυστεκτομής, από τον γενικό χειρούργο κ. Ευστάθιο Μπαρδαξόγλου και την ομάδα του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναρρώνει στο δωμάτιό του, ευρισκόμενος σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ μαζί του βρίσκεται διαρκώς ο γιατρός κ. Θέος. Αναμένεται να εξέλθει από το θεραπευτήριο Metropolitan την Πέμπτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου