Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ξανά Τζόρτζεβιτς για Ολυμπιακό

Ξανά Τζόρτζεβιτς για Ολυμπιακό
Το όνομα του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς επενέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τον νεαρό Σέρβο φορ της Ναντ να αποκαλύπτει την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των νταμπλούχων Ελλάφδας.Δυναμικά επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Φίλιπ Τζόρτζεβιτς για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο νεαρός Σέρβος επιθετικός προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν με τα χρώματα της Ναντ, όπου μετράει απολογισμό 18 τερμάτων σε 32 συμμετοχές, είναι ο πρώτος σκόρερ των «καναρινιών» και δεύτερος στο φετινό πρωτάθλημα της Ligue 2 στη Γαλλία, όντας από τους βασικούς λόγους για το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή της στο Σαμπιονά.
Με δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, ο Τζόρτζεβιτς τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο  Ολυμπιακός έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο δεν είναι ο μόνος, αφού του έγινε κρούση τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Τουρκία.
Σε ερώτηση για το το... φλερτ με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Τζόρτεβιτς απάντησε: «Η ελληνική ομάδα με θέλει, όπως το ίδιο με θέλουν οι Γερμανοί και οι Τούρκοι. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν βιάζομαι, θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω και θα πάρω την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου