Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Άγγλοι και Θρύλος για Μολό»

«Άγγλοι και Θρύλος για Μολό»
Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιοχάν Μολό της Νανσί, αλλά και αγγλικών συλλόγων όπως  οι Φούλαμ, Νιουκάστλ, Σαουθάμπτον κάνουν λόγο γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Δυνατά τον Ολυμπιακό στον χορό διεκδίκησης του Γιοχάν Μολό βάζουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Όπως τονίζεται, ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Νανσί βρίσκεται στο στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδας, με την περίπτωσή του πάντως, να συγκεντρώνει αντικειμενικές δυσκολίες, λόγω του υψηλού του «κασέ».
Συγκεκριμένα, το «mercato365.com » μεταφέρει ότι ο Ολυμπιακός εκτός από τον Μοργκάν Αμαλφιτανό της Μαρσέιγ έχει στον μεταγραφικό του σχεδιασμό τον Γιοχάν Μολό. Ο νεαρός μεσοπιθετικός που παίζει ως δανεικός στην Σεντ Ετιέν από τη Νανσί θα μπορούσε να παραχωρηθεί από την ομάδα του με το ανάλογο αντίτιμο.
Η Νανσί αξιώνει τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο Γάλλο άσο, που έχει μεγάλους... φανς στην Μεγάλη Βρετανία. Στο στόχαστρό τους τον έχουν οι Φούλαμ, Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον. Από μόνα τους λοιπόν τα παραπάνω στοιχεία καταδεικνύουν τις μεγάλες δυσκολίες της υπόθεσης Μολό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου