Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Έφυγε με σκοπό να ...επιστρέψει ο Αντώνης!

Έφυγε με σκοπό να ...επιστρέψει ο Αντώνης!
Με την προοπτική να αναλάβει τα ηνία κάποιας ομάδας ως πρώτος προπονητής, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ... απώτερος στόχος του είναι να βρεθεί στο τιμόνι των νταμπλούχων Ελλάδας στο μέλλον. Η προοπτική της επιστροφής του στον Ολυμπιακό όταν θα είναι έτοιμος να αναλάβει τους νταμπλούχους Ελλάδας με την ισιότητα του πρώτου προπονητή, ήταν αυτή που εξώθησε τον Αντώνη Νικοπολίδη στην απόφαση να αποχωρήσει από το τενχικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων»!
Ο διεθνής παλαίμαχος πορτιέρο του Θρύλου, μετά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έγινε  το δεύτερο μέλος των νταμπλούχων Ελλάδας που αποχωρεί από τον σύλλογο του μεγάλου Λιμανιού τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς το «διαζύγιο» αποτέλεσε επιθυμία του ίδιου όπως όλα δείχνουν.
Ο λόγος είναι ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θεωρεί πως είναι έτοιμος πια, δεν έχει να μάθει κάτι άλλο από τον Μίτσελ και μπορεί να αναλάβει μόνος του κάποια ομάδα, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Παράλληλα οι φιλοδοξίες του δεν σταματούν εκεί, αφού απώτερος στόχος του είναι κάποια στιγμή να επιστρέψει στους Πειραιώτες και να αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Την ίδια στιγμή πάντως φέρεται να ήταν και δυσαρεστημένος από τους ρόλους που είχε ως βοηθός του Μίτσελ, αφού παρ' ό,τι πριν την έλευση του Ισπανού είχε αναλάβει για τέσσερα ματς την ομάδα, στο διάστημα που ο 50χρονος τεχνικός ήταν στο νοσοκομείο, ο Βίκτορ ήταν αυτός που πήρε τα ηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου