Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πλάνο για δύο «δυνατές» προσθήκες

Πλάνο για δύο «δυνατές» προσθήκες

Ο Ολυμπιακός παρότι επισήμως θα αρχίσει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου έχει ήδη ανοίξει δίαυλους επικοινωνίας με αρκετούς μάνατζερ ψάχνοντας δύο «δυνατές» προσθήκες.Η μία θέση που αναζητά παίκτη ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι εκείνη του αμυντικού χαφ. Ο Ολυμπιακός επιζητά γι' αυτήν να κάνει μία κίνηση εντυπωσιασμού αλλά και ουσίας. Ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή τύπου Ανατόλι Τίμοστσουκ. Έναν παίκτη σαν τον Ουκρανό διεθνή πεπειραμένο άσο της Μπάγερν Μονάχου που παρεπιμπτόντως δεν έχει βγει από τις ερυθρόλευκες λίστες. Παραμένει σε αυτές ενόψει καλοκαιριού και αναμένεται να... σκαναριστεί ξανά.
Από την άλλη στο πλάνο των ερυθρόλευκων είναι η απόκτηση ενός αντί-Μιραλάς. Ενός αρκετά νεαρού παίκτη, που να είναι σε καλή ηλικία με δυνατό όνομα και ο οποίος να έχει παραστάσεις. Βέβαια ορισμένοι στο... παζλ των μεταγραφών προσθέτουν και το ενδεχόμενο ενός αντί-Αμπντούν με δεδομένο το πρέσινγκ που υπάρχει προς τους εκπροσώπους του Αλγερινού διεθνούς χαφ κυρίως από Γαλλία και Τουρκία ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από Αγγλία.
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με διάφορους μάνατζερ φροντίζοντας να ενημερώσει για τις προθέσεις του. Με άλλα λόγια οι πολύ καλές μεταγραφές της ομάδας για του χρόνου θα είναι -σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει- δύο με τρεις το πολύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου