Σάββατο 11 Μαΐου 2013

«Τα δώσαμε όλα!»

«Τα δώσαμε όλα!»

Στους τομείς και την κατάθεση ψυχής που έδειξαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, εστιάζοντας στους λόγους, που χάρισαν στον πρωταθλητή Ευρώπης Θρύλο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.Στις πτυχές που έχουν κάνει τον Ολυμπιακό εντελώς διαφορετική ομάδα από κάθε άλλη στην Ευρώπη αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του νικηφόρου ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
«Δεν είναι συνήθεια. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, Παίξαμε όπως είχαμε προγραμματίσει. Στην επίθεση δεν μας βγήκαν όλα τα σουτ. Στην άμυνα ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δείξαμε ψυχή και κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι» ήταν η αρχική ατάκα του ήρωα της τελευταίας στιγμής του περυσινού τελικού της Πόλης, για να προσθέσει:
«Σ' αυτό το παιχνίδι όλοι μας είχαμε πει ότι πρέπει να δώσουμε το 100% και πραγματικά αυτό έγινε,. Όποιος έμπαινε στο παιχνίδι ο καθένας έδινε αυτό που μπορούσε και αυτό το στοιχείο μας χάρισε την νίκη.
Δεν κάναμε τίποτατο σπουδαίο ακόμη,  Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Αν είμαστε έτσι, όπωςε είμαστε σήμερα έχουμε πολλές πιθανότητες να το ξαναπάρουμε. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου