Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

«Πρόταση για τον Οσπίνα»

«Πρόταση για τον Οσπίνα»

Για πρόταση του Ολυμπιακού προς τον Νταβίντ Οσπίνα κάνουν λόγο γαλλικά μέσα ενημέρωσης κάνοντας εκτενή αναφορά στο φλερτ των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Κολομβιανό τερματοφύλακα της Νις.  Την μορφή επίσημης πρότασης φαίνεται να παίρνει για τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Οσπίνα. 
Σύμφωνα με αναφορές γαλλικών μέσων ενημέρωσης, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέει πρόταση στον 25χρονο Κολομβιανό πορτιέρο της Νις.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «estrepublicain.fr» φαίνεται να προχωρεί το «φλερτ» του Ολυμπιακού για τον Οσπίνα σημειώνοντας ότι:
«Οι διοικούντες την Νις έχουν έρθει σε επαφή με τον Γιοάν Τουράμ, σε περίπτωση που υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία και ο Νταβίντ Οσπίνα απόχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Κολομβιανός ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό που του έχει προσφέρει συμβόλαιο ύψους 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως».
  Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι εάν ισχύει το παραπάνω ποσό ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Οσπίνα, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας του «Σαμπιονά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου