Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Μισίμοβιτς, ο Λεόν και οι άλλοι...

Ο Μισίμοβιτς, ο Λεόν και οι άλλοι...
Πληθαίνουν καθημερινά τα ονόματα των παικτών που παρουσιάζονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Τι «παίζει» με Μισίμοβιτς, Λεόν και τους άλλους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των νταμπλούχων Ελλάδας. Στην πιο κρίσιμη καμπή του μπαίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, εν όψει της νέα σεζόν.
Για το διάστημα των πρώτων ημερών του Ιουνίου  οι ιθύνοντες των ντμαπλούχων Ελλάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές, όταν και θα έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν !
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί πιο έντονα αυτή την εποχή για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι αυτά των Μισίμοβιτς και Λεόν. Ο πρώτος είναι το κλασικό «δεκάρι» που ψάχνει ο Ολυμπιακός και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη με την περιπέτειά του στη Κίνα, ωστόσο το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. Μάλιστα, η ομάδα του στην Κίνα ζητά χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωσή του.
Ο δεύτερος είναι ένας ποιοτικός παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο ακόμα δεν δείχνει «ζεστός» με το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην χώρας μας την καριέρα του, ενώ τα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρησή του κρίνονται απαγορευτικά.
Από εκεί και πέρα πιο εύκολοι στόχοι δείχνουν να είναι οι Βερδού και Αλβάρες. Ο Μίτσελ έχει ψηλά στη λίστα του, τον μέσο και τον τερματοφύλακα, οι οποίοι δεν τα βρήκαν με την Εσπανιόλ. Ο Βερδού προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ στη θέση του Αλβάρες υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Κάρολ και Μέγιερι και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα.
Στα πλάνα του Μίτσελ υπάρχει και ένας αμυντικός μέσος, ο οποίος φέρεται να είναι ο Σαλίφ Σανέ της Νανσί. Ο 23χρονος μέσος πραγματοποίησε μια καλή χρονιά με την ομάδα του, αλλά με τον υποβιβασμό της βρίσκεται υπό παραχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου