Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Μπορεί πολλά ακόμη θαύματα!»

«Μπορεί πολλά ακόμη θαύματα!»

Την ακλόνητη πίστη ότι αυτή η ομαδάρα του Θρύλου έχει την δυνατότητασ να πετύχει και άλλους απίστευτους θριάμβους και κατακτήσειας τίτλων εγχώριων και ευρωπαϊκών, εξέφρασε ο αρχηγός του πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλης Σπανούλης. Την βεβαιότητα ότι αυτή η σούπερ ομάδα που έχει δημιουργήσει ο πρωτασθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και έχει τρελάνει τους πάντες με τα απιστευτα κατορθώματά της έχει πολλά ακόμη να δώσει, αλλα΄και να κατακτήσει, εξέφρασε ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης!
Ο MVP της φετινής Ευρωλίγκα και του Final-4  του Λονδίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Eurohoops.net» κατά την επιστροφή της ομάδας  για την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης, το μέλλον του, αλλά και την απίστευτη παράδοση που τον θέλει να κατακτά την Euroleague όταν η γυναίκα του είναι έγκυος, τονίζοντα ςότι η σύζυγός του Ολυμπία αντέχει για ακόμη εγκυμοσύνη!
«Είναι στιγμές που τώρα, στον ενθουσιασμό στην κούραση, ίσως να μην τις συνειδητοποιούμε στο έπακρο. Όταν το… νιώσουμε, θα καταλάβουμε ότι έχουμε πετύχει κάτι ασύλληπτο. Πέρυσι το παλέψαμε μέχρι το τέλος και κερδίσαμε. Σε αυτό το F4, κυριαρχήσαμε. Πήραμε και τα δυο ματς με μεγάλες διαφορές. Η καλύτερη ομάδα στο παρκέ ήταν ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός κι ας πήγαμε πάλι ως αουτσάιντερ», τόνισε ο αρχικά ο τεράστιος «Kill-Bill», για να προσθέσει αναφερόμενος στην προχωπική του απόδοση:
«Στον Ολυμπιακό παίζω το καλύτερο μπάσκετ της ζωής μου. Και πέρυσι οι προπονητές, αλλά και οι πρόεδροι φυσικά, έχτισαν μια ομάδα με βάση τα χαρακτηριστικά μου κι αυτό με βοήθησε. Έφτιαξαν μια ομάδα με καταπληκτικούς χαρακτήρες και ήταν μια ευκαιρία που προσπάθησα να την αρπάξω από τα μαλλιά».
Αναφορικά με το μέλλον του ο Σπανούλης υποστήριξε: «Αυτή η ομάδα κατάφερε να πάρει δυο ευρωπαϊκά στην σειρά. Είναι ανεπανάληπτο για τα δεδομένα τα ευρωπαϊκά. Συμβαίνει σπάνια. Έχουμε ένα μπάτζετ πολύ λογικό με βάση αυτά άλλων ομάδων που κυνηγούν στην Εuroleague (σ.σ. περίπου 10 εκ. ευρώ). Αυτή η ομάδα είναι ικανή να καταφέρει πολλά πράγματα και πολλά θαύματα».
Τέλος, για την παράδοση που θέλει τον αρχηγό του θρύλου να κατακτά Ευρωλίγκα κάθε φορά όπου η σύζυγός του βρίσκεται σε εγκυμοσύνη, υπογράμμισε: «Αυτό με τις εγκυμοσύνες, είναι μάλλον από τον Θεό, τι να πω! Πάνω απ’ όλα να είναι καλά τα παιδιά. Πιστεύω πως αντέχει κι άλλες εγκυμοσύνες, θέλει, δεν θέλει η γυναίκα μου θα το υποστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου