Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η κρίσιμη εβδομάδα!

Η κρίσιμη εβδομάδα!

Στον Ολυμπιακό θέλουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα για να έχουν... ξεθολώσει πλήρως το τοπίο στην υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ. Θεωρείται σίγουρο πως ο Γκανέζος θα συναντηθεί με ανθρώπους της ομάδας.
Η πλέον κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του Μπόατενγκ στον Ολυμπιακό είναι η τρέχουσα. Ανεξάρτητα από την πληροφόρηση που υπάρχει από την Αγγλία για την Φούλαμ και το deal της με τον Γκανέζο άσο στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να... τελειώσουν το θέμα αυτό όσο πιο άμεσα γίνεται και έχουν μεριμνήσει ώστε να ενημερώσουν την μεριά του παίκτη πως τον περιμένουν στην Ελλάδα μόλις λύσει το πρόβλημά του με το διαβατήριό του.
Ο Μπόατενγκ που υπογραμμίζει στο περιβάλλον του πως είναι πια ελεύθερος από τη Ντνίπρο (και ας μην έχουν βγει επισήμως οι σχετικές αποφάσεις) θα μιλήσει με τους παράγοντες του πειραϊκού συλλόγου. Στην συνάντηση που θα γίνει θα τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα και θα μπει στην βάση που πρέπει το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όπως και να έχει όλα δείχνουν πως το αργότερο μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα θα έχει διευκρινιστεί πλήρως το τι μέλλει γενέσθαι με τον διεθνή μέσο.
Πάντως την Μεγάλη Τρίτη ορισμένες πηγές συνέδεαν την ανακοίνωση για τον Μαϊκλ Ολαϊτάν με το ζήτημα του Ντέρεκ Μπόατενγκ. Ακόμα και έτσι εάν δεν επέλθει οποιαδήποτε τελική ενημέρωση από τον Γκανέζο και τους μάνατζέρ του στον Ολυμπακό δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Αναγκαστικά θα τον περιμένουν και ενώ εξακολουθούν να τονίζουν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση για Φούλαμ και ταξίδι του παίκτη στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου