Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το νόημα πίσω από τις λέξεις

Ο κίνδυνος να αποκλειστεί η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι από τις διεθνείς διοργανώσεις, τα πράσινα και ασπρόμαυρα "πανηγύρια" για τυχόν ζημιά του Ολυμπιακού και πως ξεφιτιλίζονται χρησιμοποιώντας ως μεγάλο σύμμαχο έναν πρώην ορκισμένο εχθρό τους. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.Οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα (θα εκδικαστούν το πρωί της Τρίτης 28/5 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών) κατά του νυν Δ.Σ. της ΕΠΟ και αν αυτά γίνουν δεκτά, τότε η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τις διεθνείς διοργανώσεις. Κι αυτό γιατί τα καταστατικά της UEFA και της FIFA απαγορεύουν τις προσωρινές διοικήσεις.

Ποιος και τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Μα φτάνει να ρίξετε μια ματιά στα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας (27/5) και θα καταλάβετε! Παναθηναϊκός αλλά και ΠΑΟΚ θέλουν να ρίξουν τον παράταξη Σαρρή από την προεδρία της ΕΠΟ και έχουν ξεκινήσει ήδη τον πόλεμο σε όλα τα μέτωπα.

Ξέρετε όμως τι έχει μεγάλη πλάκα; Ο άνθρωπος που θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να το πετύχουν, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον επικεφαλής της "αντιπολίτευσης", Βασίλη Γκαγκάτση!

Ακριβώς όπως το ακούτε. Ένας... επικηρυγμένος (από τους "αντί") επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΠΟ, αυτός που υποτίθεται πως δούλευε για τον Ολυμπιακό, αυτός που και καλά εξυπηρετούσε πάντα τα ερυθρόλευκα συμφέροντα, ε αυτός ο άνθρωπος ακριβώς είναι που "σπρώχνουν" πρασινοασπρόμαυροι να πάρει ξανά την ΕΠΟ στα χέρια του!

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Γκαγκάτσης είναι εντάξει τώρα; Τι ξαφνική κωλοτούμπα είναι αυτή; Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για την ξεφτίλα και την υποκρισία του αιώνα. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και οι σύμμαχοι τους υποτίθεται πως φωνάζουν και θέλουν ισοτιμία (έτσι έχουν βαφτίσει πλέον την παντελή ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους) αλλά το μόνο που επιθυμούν (μάλλον είναι και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης τους...) είναι να "χτυπήσουν" καίρια και με κάθε κόστος τον Ολυμπιακό...

Γι' αυτό και τα "πανηγύρια" για όσα συμβαίνουν με την ΕΠΟ και τον Σαρρή. Τώρα θα μου πείτε "μα καλά, δεν κινδυνεύει έτσι να μείνει έξω και ο ΠΑΟΚ;". Ναι πράγματι. Αλλά έχει κανείς την εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε σε ομίλους του Champions League; Ναι, αμέ τί ώρα;

Ακόμη κι αν έχανε κάποια λεφτά από το Europa League δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί η ζημιά που θα πάθει ο Ολυμπιακός αν δεν παίξει Champions League θα είναι πολύ μεγαλύτερο κέρδος για τον ΠΑΟΚ (και την... ουρά του)!

Ωστόσο ο σκοπός τους εντέλει δεν είναι αυτός. Να αποκλειστούν δηλαδή η Εθνική και οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη. Αλλά μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο να ωθήσουν τον Σαρρή σε παραίτηση ή τέλος πάντων να τον ρίξουν από την προεδρεία της ΕΠΟ και να ανέβει σε αυτήν ο Γκαγκάτσης! Αυτό ντε, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου