Τρίτη 21 Μαΐου 2013

«Μόνο ο Σπανούλης μπορεί στο NBA!»

«Μόνο ο Σπανούλης μπορεί στο NBA!»
Αποθεωτικά σχόλια στον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη αφιέρωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να παραδέχεται ότι στον τελικό του Λονδίνου ήταν με τον Ολυμπιακό και δηλώνει ότι ο Kill-Bill» είναι ο μοναδικός Έλληνας που μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑΕγκωμιαστικά σχόλια για τον Βασίλη Σπανούλη αφιέρωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες μετά τα ολόθερμα συγχαρητήρια που έστειλε στον Ολυμπιακό με αφορμή την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου ευρωπαϊκού τροπαίου, έσπευσε να αποθεώσει τον άλλοτε συμπαίκτη του στους πράσινους και στην Εθνική ομάδα,  οποίος έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες με τις εμφανίσεις ακι τις κατακτήσεις του ως αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού!
Ο Διαμαντίδης αφου αρχικά υποστήριξε ότι στον τελικό του Final-4  του Λονδίνου υποστήριζε τους «ερυθρόλευκους», εν συνεχίεα τόνισ εότι ο «Kill-Bill» είναι ο μοναδικός Έλληνας, που θα μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ
Αναλυτικά:
«Σαφώς όταν δεν είσαι στους τελικούς της Ευρωλίγκα και είσαι στην τηλεόραση, ζηλεύεις. Από την άλλη όμως, ότι είναι μια ελληνική ομάδα στο φάιναλ φορ είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι το Ελληνικό Μπάσκετ είναι εδώ παρά την κρίση και τα προβλήματα που έχει. Ήμουν με την Ελληνική ομάδα και νομίζω το ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι καλό για το Ελληνικό Μπάσκετ . Όταν είσαι στο γήπεδο θέλεις να κερδίσεις, το ίδιο καιο αντίπαλός σου και με αρκετά παιδιά (σ.σ. του Ολυμπιακού) ήμουν και στην Εθνική ομάδα και έχω ζήσει στιγμές που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω ποτέ και τις έζησα με αυτά τα παιδιά» ήταν το αρχικό σχόλιο του Διαμαντίδη, για να προσθέσει, πλέκοντα ςτο εγκώμιο του Σπανούλη:
«Ο λόγος που δεν πήγα στο ΝΒΑ είναι οτι πρώτον δεν υπήρχε καμία πρόταση, αλλά και δεύτερον θεωρώ ότι ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Εγώ δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί. Τα προσόντα τα δικά μου δεν ταιριάζουν να παίξουν εκεί… Θεωρώ, από τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου, ένας παίχτης που μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ είναι ο Βασίλης Σπανούλης και πιστεύω ότι από τους Έλληνες ήταν ο μόνος που μπορούσε να σταθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου