Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«Κληρώνει» για τον ... συνδετικό κρίκο!

«Κληρώνει» για τον ... συνδετικό κρίκο!
Η πρόσληψη ενός ανθρώπου - κλειδί, που θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αποτελεί προτεραιότητα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τους στενούς του συνεργάτεςΗ πρόσληψη ενός στελέχους που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού είναι στην πρώτη γραμμή των ανθρώπων που χειρίζονται τα διοικητικά δρώμενα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τους στενούς του συνεργάτες και εξετάζει διεξοδικά όλα τα ενδεχόμενα, όσον αφορά την στελέχωση του υπάρχοντος διοικητικού σκελετού. 
Αλλες πηγές την Κυριακή μιλούσαν για τεχνικό διευθυντή, άλλες για τεχνικό και άλλες απλά για ένα άτομο που θα παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχοντας πολλά καθήκοντα πάνω του. Τελικές αποφάσεις δεν υπάρχουν ακόμα με τις συζητήσεις να εξακολουθούν να γίνονται και για το θέμα αυτό αλλά και για τα μεταγραφικά ενόψει της νέας σεζόν.
Από την Δευτέρα και μετά θα δρομολογηθούν τα νεότερα στην πειραϊκή ΠΑΕ. Στην παρούσα φάση ενδέχεται να επέλθουν και άλλες αλλαγές ή αποχωρήσεις από την ΠΑΕ έτσι ώστε να τεθεί σε εφαρμογή το ερυθρόλευκο οργανόγραμμα και να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός ο Ολυμπιακός για την περίοδο 2013-2014. Όλες οι πιθανές τροποποιήσεις θα γίνουν με στόχο το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου