Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πρώτα η εκκαθάριση του ρόστερ

Πρώτα η εκκαθάριση του ρόστερ

Στον Ολυμπιακό αν και η χρονιά τελείωσε δουλεύουν σε καθημερινή βάση και πυρετωδώς για την προετοιμασία της επόμενης που θα περιλαμβάνει αλλαγές στο ρόστερ και όχι μόνο.Πρωτίστως στον Ολυμπιακό θα καταπιαστούν με το ποιοι μένουν και ποιοι όχι για τη νέα χρονιά. Σε πρώτο πλάνο είναι οι Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μοντέστο, Κάρολ, Ντιακιτέ και Πίνο εκ των οποίων εκτός πλάνων δείχνουν να είναι ο Σέρβος και Αφρικανός ενώ στον... αέρα είναι όλοι οι άλλοι. Για τον Ιμπαγάσα υπάρχει η διάθεση της διοίκησης να τον κρατήσει όμως όλα εξαρτώνται από τον Μίτσελ ενώ για τον Πίνο έχουν γίνει δεύτερες σκέψεις για παραμονή.
Από εκεί και μετά δεν πρέπει να λησμονήσουμε ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν να απασχολούν ομάδες του εξωτερικού. Παίκτες όπως οι Μανωλάς, Μασάντο, Τζιμπούρ, Αμπντούν, Μέγιερι και Σιόβας για τους οποίος δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις είτε τον Ιούνιο είτε τον Ιούλιο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αρχικά θα κάνουν την εκκαθάριση του ρόστερ και ακολούθως και ανάλογα με τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν θα γίνουν οι νέες προσθήκες.
Επίσης υπάρχουν και υποθέσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν ικανοποιήσει και τόσο με τις εμφανίσεις τους στην διάρκεια της φετινής σεζόν και θα κριθούν ανάλογα. Όσον αφορά στα μεταγραφικά, όπως σας μεταφέραμε και χθες, ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι ένας πιτσιρικάς που πάντα είναι στα υπ' όψιν των ερυθρόλευκων. Εξάλλου ο νεαρός μπακ της ΑΕΚ δεν θέλει να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.
Οι Πειραιώτες άλλωστε είναι στην διαδικασία που 'σκανάρουν' και την ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά αλλά και εκείνη της Λατινικής Αμερικής. Ακόμα βάσει των τελευταίων πληροφοριών θα γίνουν και άλλες αλλαγές στην ΠΑΕ, που δεν θα έχουν να κάνουν με το έμψυχο δυναμικό. Τροποποιήσεις που θα σχετίζονται είτε με θέσεις-κλειδιά είτε με το οργανόγραμμα του συλλόγου έτσι ώστε του χρόνου ο Ολυμπιακός να είναι ακόμα πιο δυνατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου