Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Έπαιξε όσο χρειάστηκε!

Έπαιξε όσο χρειάστηκε!
Χωρίς να εντυπωσιάσει ο πρωταθλητής ευρώπης Ολυμπιακός επιβλήθηκε 77-63 τουΑπόλλωνα Πατρών και έκανε το 1-0. Την Παρασκευή «τσεκάρει» την πρόκριση στην Πάτρα.Την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για την πρόκρισή του στα ημιτελικά πέτυχ εο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε πιο δύσκολα απ' ό,τι μαρτυράει το τελικό 77-63 στο ΣΕΦ.
Οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς να εντυπωσιάσουν έφτασαν με χαλαρό ρυθμό στην τελική επικράτηση, έχοντας καλύτερό τους παίκτη τον Τζος Πάουελ, ωστόσο, με την συνολική τους απόδοση έδειξαν ότι χρειάζεται να αποκτήσουν μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης, εν όψει των επερχόμενων τελικών της Α1.
Ο Ολυμπιακός με τον Τζος Πάουελ να βρίσκει δίοδο προς το καλάθι του Απόλλων αΠατρών προηγήθηκε με 31-26, με τον Αμερικανό σέντερ να πετυχαίνει 12 πόντυς σητν ιο παραγωγική του βραδιά αλλά οι φιλοξενούμενοι με τον Πέτροβιτς να βλέπει το καλάθι σαν ...βαρέλι από την περιφέρεια με 4/5 τρίποντα έμεναν κοντά στο σκορ.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης με «όπλο» την άμυνά τους προηγήθηκαν 41-32 με δύο εύστοχες βολές του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, που επέστρεψε στην Α1 μετά από πάροδο δύο μηνών και το «διαζύγιο» με τον Ντόρον Πέρκινς, για να μειώσει ο Απόλλωνας σε 43-39 με την λήξη του δευτέρου δεκαλέπτου χάρη σε τρίποντη βόμβα του Λιανού
Με τον Έισι Λο να ...παίρνει μπροστά και με τον Βασίλη Σπανούλη άξιο συμπαραστάτη, ο Ολυμπιακός άνοιξε τη διαφορά στους 1 πόντους στο 29'(58-47 και 60-49), αλλά οι Πατρινοί μ' ενα σερί 0-7 μείωσαν σε 60-56 στο 30'.
Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 62-56 χάρη σε 2/2 βολές του Κώστα Σλούκα
Ο Ολυμπιακός, που τελείωσε την αναμέτρηση με 3/23 τρίποντα είχε να αντιμετωπίσει την σύνθετη ζώνη άμυνας του Νίκου Βετούλα, με άμεση συνέπεια το ματς από ένα σημείο και μετά να δυσκολέψει. Οι Αχαιοί μείωσαν σε 62-59 στο 33' όμως σ' εκείνο το σημείο «μίλησε» και πάλι η καρδιά του Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός σέντερ – φίργουορντ με πέντε συνεχόμενους πόντους έφερε στο +8 τον Ολυμπιακό στο 35' (67-59) και κάπου εκει η ...δουλειά τελείωσε για τους πρωταθλητές Ευρώπης, ο οποίος έφτασε στην νίκη με 77-63.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου