Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Το «παλεύει» ο Μίτσελ για Γκρανέρο

Το «παλεύει» ο Μίτσελ για Γκρανέρο
Η ισπανική αγορά θα αποτελέσει προτεραιότητα στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού κι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Μίτσελ, είναι ο Εστεμπάν Γκρανέρο.Η ποδοσφαιρική αγορά της Ισπανίας εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για τις μεταγραφικές βλέψεις τιου Ολυμπιακού.Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας Μίτσελ Γκονζάλεθ και ο συμπατριώτης του τεχνικός σύμβουλος μεταγραφών Χουάνχο Λορένθο «σκανάρουν» την ποδοσφαιρική αγορά της πατρίδας του, ευελπιστώντας να φέρουν παίκτες που θα ενισχύσουν ουσιαστικά τους νταμπλούχους Ελλάδας, εν όψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν.
Ένας από τους παίκτες που απασχολεί έντονα τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Εστεμπάν Γκρανέρο, ο οποίος όμως αγωνίζεται πλέον στην ΚΠΡ.
Ο 25χρονος μέσος μάλιστα αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» και όπως αναφέρει η «Live Sport» θα το... πάρει πάνω του για να φέρει τον παίκτη στο μεγάλο Λιμάνι. Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο Γκρανέρο που είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ (υποβιβάστηκε η ΚΠΡ) αποτελεί ιδανική επιλογή στον νέο Ολυμπιακό που στοχεύει να φτιάξει.
Στα ατού του 50χρονου τεχνικού το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τον παίκτη, μιας και ήταν αυτός που τον ανέδειξε από τις ακαδημίες της Ρεάλ, όντας αποφασισμένος να χειριστεί προσωπικά την υπόθεσή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου