Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δεν «προχωράει» του Ορμπάιθ...

Δεν «προχωράει» του Ορμπάιθ...
Σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Ορμπάιθ, που έμεινε ελεύθερος από την Ρούμπίν Καζάν, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν παρουσιάζονται «ζεστοί» στο ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του Βάσκου μέσου. Ένας παλιός γνώριμος επανήλθε στηνμεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού! Ο λόγος για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στην ρωσική ομάδα.
Ο Βάσκος μέσος, ο οποίος διανύει ήδη το 34ο έτος της ηλικίας του προτάθηκε στον Θρύλο, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους νταμπλούχους Ελλάδας, ωστόσο, η περίπτωσή του δεν φαίνεται να ...συγκινεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, αλλά και της  φιλοσοφίας τους να στηριχθούν την επόμενη σεζόν σε ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.
Έτσι, εκτός απροόπτου, οι δύο πλευρές δεν θα ξανασυνεργαστούν μετά την άκρως επιτυχημένη «συμβίωσή» τους την περίοδο 2011-12, όταν και ο Θρύλος κατέκτησε το νταμπλ, ενώ έφτασε μέχρι και τους «16» του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου