Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Δηλώνουν άγνοια για Μασάντο!

Δηλώνουν άγνοια για Μασάντο!
Πλήρη άγνοια δηλώνουν στον Ολυμπιακό για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων για την απόκτηησ του Πάουλο ΜασάντοΣτο στόχαστρο συλλόγων του «Καμπιονάτο» φέρεται να έχει βρεθεί ο Πάουλο Μασάντο.Ο Πορτογάλος μέσος, φέρεται να ...ψάχνεται για μεταγραφή σε ομάδα της γειτονικής χώρας, ωστόσο η επίσημη ενημέρωση, που υπάρχει από κορυφαία διοικητικά στελέχη των νταμπλούχων Ελλάδας είναι ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, αφού ΄πως τονίζουν,  δεν υπάρχει ενημέρωση από τον ατζέντη του για κάποια πρόταση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ατζέντης του φέρεται να έχει επαφές με Λάτσιο, Φιορεντίνα και Μπολόνια, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν έχει μιλήσει μόνο για τον Μασάντο ή για άλλους παίκτες που εκπροσωπεί.
Τα δεδομένα για τον μέσο του Ολυμπιακού είναι διαφορετικά σε σχέση με τον Ιανουάριο, όπου η πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας είχε απορριφθεί, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» λάβουν μια καλή πρόταση είναι πιθανόν να την αξιολογήσουν διαφορετικά.
Η ρωσική ομάδα είναι πιθανόν να επανέλθει, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης θα προτιμούσε να μην αγωνιστεί στη Ρωσία και αν είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό να το κάνει για ένα ευρωπαϊκό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου