Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Πανέτοιμος για την Κούπα!

Πανέτοιμος  για την Κούπα!

Με πίστη και πάθος για την κατάκτηση του 16ου νταμπλ της ιστορίας του, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στον αποψινό τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ (20.30 ΑΝΤ-1, ΟΤΕ Sports1).την πίστη και την αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του Κυπε΄λλου Ελλάδα ςνα ξεχειλίζουν, ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στον αποψινό τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ (20.30 – ΑΝΤ-1, ΟΤΕSports 1)!
 Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκέφτονται τίποτε άλλο από το πώς θα φτάσουν στην νίη απέναντι στην κατά τεκμήριο δεύτερη καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, η οποία έχει προακέσει τον θαυμασμό όλων με το μοντέρνο ποδόσφαιρο που παίζει.

\Στον θρύλο, ωστόσο είναι διάχυτη η πίστη και το πάθος για την κατάκτηησ του 26ου Κυπε΄λλου στην ιστορία του συλλόγου, ώστε να τελειώσουν ιδανικά τις φετινέ ςεπίσημες αγωνισιτκές τους υποχρεώσεις και ο Ολυμπιακός να γιορτάσει το 16ο νταμπλ της ιστορίας του, με τρόπο εμφατικό, και όπως αρμόζει σε μεγάλες ομάδες!
Τις σκέψεις του αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας που εξετάζει να παρατάξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης φανέρωσε ο Μίτσελ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, με βάση τις δοκιμές που έκανε στην προπόνηση της Παρασκευής, η επικρατέστερη ενδεκάδα του αποτελείται από τους: Κάρολ, Μοντέστο, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτη, Μασάντο, Φουστέρ, Μήτρογλου και Αμπντούν. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Βορεϊοιρλανδός, δεξί μπακ ο Μοντέστο, τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Κοντρέρας και το αριστερό μπακ ο Χολέμπας.
Στον άξονα θα είναι οι Φέισα, Μανιάτης και Μασάντο. Στα δύο άκρα θα πάνε οι Φουστέρ και Αμπντούν και μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου. Ο Μίτσελ πάντως την Παρασκευή είχε και δύο διλήμματα. Το ένα ήταν ποιος εκ των Σιόβα, Κοντρέρας θα πλαισιώσει τον Μανωλά και το άλλο εάν θα ξεκινήσει ο Μασάντο ή ο Ιμπαγάσα. Ο Χιλιανός με τον Πορτογάλο πάντως φαίνεται να έχουν το προβάδισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου