Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«Ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο!»

«Ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο!»
Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Βουλιαγμένη έσπευσε να δώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος μετά το τέλος του εμφατικού 16-6 επί του Νηρέα Λαμίας.Το έναυσμα για την κατάκτηση το Κυπέλλου Ελλάδας και κατ' επέκταση την επιστροφή στους τίτλους απέναντι στην Βουλιαγμένη έδωσε ο Θόδωρος Βλάχος.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Νηρέα Λαμίας υποστήριξε ότι η πειραϊκή ομάδα ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου:
«Ήταν ένας αγώνας που δεν αντέχει σε κριτική, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια, βέβαια, στους Λαμιώτες που κάνουν συγκινητική προσπάθεια. Εμείς ήρθαμε στη Λαμία με ένα και μοναδικό στόχο: να κατακτήσουμε το Κύπελλο απέναντι στη Βουλιαγμένη. Ο αυριανός τελικός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες τους τελευταίους μήνες. Μια λεπτομέρεια που δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια, είναι η άμυνα. Αν εκεί πάμε καλά, θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα του αυριανού τελικού. Απαντώντας σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα επειδή κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι, λέω ότι ήταν πράγματι θετικό το γεγονός ότι γυρίσαμε γρήγορα πίσω και διατηρήσαμε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου