Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Με όλη μας την ενέργεια στο F4»

«Παίξαμε πολλά παιχνίδια παραπάνω αυτή τη χρονιά, με το νέο σύστημα διεξαγωγής της ευρωλίγκας, αρκετές ομάδες ήταν πιο δυνατές από πέρυσι, είχαμε το κενό του Ντόρσεϊ που έφυγε, όπως και των Μάντζαρη και Μαυροειδή. Φτάσαμε όμως στον σκοπό μας.
Σίγουρα η επιτυχία μας οφείλεται στο ότι είμαστε μια παρέα. Η χρονιά ήταν μεγάλη και με αρκετό άγχος. Είχαμε το βάρος του Πρωταθλητή και δουλέψαμε σκληρά. Περισσότερο από πέρσι», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη στην κάμερα της ΝΕΤ.
Για την απόδοσή του: «Πλέον μεγαλώνοντας ξέρω πως να διαχειριστώ το κορμί μου και πότε χρειάζεται να ανεβάσω την απόδοσή μου να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε ανθρώπου και πολύ καλό προπονητικό επιτελείο που κάνει πολύ καλή δουλειά και μας βοηθάει».
Για την κριτική που ακούστηκε μετά τα παιχνίδια στην Τουρκία με την Αναντολού Εφές: «Είναι κάτι που το διαχειριστήκαμε καλά. Είμαστε όλοι μια παρέα. Εκεί που πρέπει ξέρουμε να κλείσουμε τα αυτιά μας και να δουλέψουμε».
Για τους πανηγυρισμούς μετά την πρόκριση στο Final Four: «Πάντα υπήρχε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό είναι σημαντικό συστατικό της επιτυχίας. Είναι μεγάλο συν το κλίμα κι ότι δεθήκαμε αμέσως με τον νέο προπονητή». 
Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πιστεύω πως θα είναι το μοναδικό φετινό ματς που δεν πρέπει να αγχωθούμε. Είναι θέμα ημέρας και μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε. Είμαι αισιόδοξος. Όσα παιχνίδια ήταν  τελικοί, καταφέραμε και τα πήραμε. Σε όλα τα ζωής ή θανάτου ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και πανηγυρισμέ στο τέλος».
Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια στην Ευρωλίγκα, αφού απέχουμε δύο ματς από την κατάκτηση. Ας το βάλει οποιοσδήποτε το νικητήριο καλάθι και όχι εγώ, αρκεί να το πάρουμε».
Για τον Αντρέα Τρινκιέρι: «Έχει δώσει το στίγμα του στην Ευρωλίγκα και την Ιταλία. Σοβαρός άνθρωπος και δείχνει να  μπορεί να προσαρμοστεί και πως έχει όρεξη για δουλειά. Εμείς παίζουμε πρώτα με το μυαλό και μετά με τα προσόντα μας. Μπορεί να το διαχειριστεί αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου