Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

κ. Χαραμαντά η πρόσκληση έλεγε Σαββάτο και όχι την Πέμπτη


Τι έγινε πάλι ρε παιδιά?? Τι κάναμε πάλι εμείς οι χουλιγκάνοι και έγινε τόσος ντόρος για τον σύνδεσμο??
Από το πρωί ακούω ότι κάνει παράπονα ένα μαγαζί, εκεί στον κεντρικό. Του κάψαμε λέει την βιτρίνα, κάτι για φθορά ξένης περιουσίας, με εμπρηστικούς μηχανισμούς και μπογιές (σιγά μην ήταν και βόμβες μολότοφ). Ασφαλώς και κάποιοι φρόντησαν να φωνάξουν και την αστυνομία να διερευνήσει το έγκλημα από κοντά, μέχρι και ο κ. Χαραμαντάς βρέθηκε εκεί για να τραβήξει αυτά τα συγκλονιστικά πλάνα από τον τόπο του εγκλήματος..
Και όλα αυτά?? για τρεις φωτοβολίδες που ανάψαμε για να πανηγυρίσουμε το γκολ του Ολυμπιακού.
Θα τρελαθούμε τελείως..
Έπρεπε να γίνει τόση φασαρία για τρεις φωτοβολίδες?? (που συνέχεια ανάβουμε και φροντίζουμε μετά να τις μαζεύουμε, για να μην λερώνουμε το στενό.) Κάθε μέρα ήμαστε εκεί στον σύνδεσμο, ξέρετε ποιοι ήμαστε, δεν μπορούσατε να μας πιάσετε και να μας πείτε το παράπονο σας?? Έπρεπε να δημιουργήσετε τόση φασαρία?? Φοβάστε ή δεν καταδέχεστε να μιλήσετε με μας, τα κακοποιά στοιχεία.Τελικά, ίσως απλά ψάχνεστε να μας δημιουργήσετε πρόβλημα και να βάλετε την ταμπέλα ενός συνδέσμου που δεν έχει καμιά σχέση με μας.
Και εσείς κ. Χαραμαντά?? Πως και τέτοια θέληση να έρθετε στον σύνδεσμο μας?? Τόσες εκδηλώσεις κάναμε.. βρε κοπή της πίτας, βρε αγιασμούς, παζάρια κάτω στον πεζόδρομο, δωρεές σε ιδρύματα, αιμοδοσία κάτω στο επιμελητήριο, μέχρι και τον Νικοπολίδη φέραμε στην Κάλυμνο. Τώρα ξαφνικά σας έπιασε να κάνετε ρεπορτάζ για τον σύνδεσμο?? Εσείς δεν λέτε από τις εκπομπές σας να ήμαστε αισιόδοξοι και να παρουσιάζουμε την καλή πλευρά της Καλύμνου?? Μήπως σας πιάνει αλλεργία με το χρώμα και δεν μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας?? Ή μήπως δεν σας καλέσαμε?? Αν θυμάμαι καλα πρέπει να σας καλέσαμε.. πότε ήταν, πάει και πολύς καιρός, α ναι, το Σαββάτο, στο ντέρμπι.
Γιατί δεν ήρθατε τότε??
Ακούστε λοιπών καλά όλοι σας, βγάλτε ότι προκαταλήψεις και ταμπέλες έχετε στο κεφάλι σας για τον σύνδεσμο. Ήμαστε άτομα που συναντάτε καθημερινά στον δρόμο σας και μας λέτε καλημέρα και όχι αυτοί που φαντάζεστε, τα ταραχοποιά στοιχεία. Κοντεύουμε στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας μας, γιατί έχουμε πολύ κόσμο που μας στηρίζει και αναγνωρίζει αυτά που κάνουμε. Γιαυτό πριν μιλάτε για μας, φροντίστε πρώτα να μας γνωρίσετε και να δείτε πως δραστηριοποιούμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου