Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Η Ρεάλ θέλει απόσβεση για Πέδρο Λεόν»

«Η Ρεάλ θέλει απόσβεση για Πέδρο Λεόν»


Η Ρεάλ Μαδρίτης συζητά δανεισμό ή και πώληση του Πέδρο Λεόν αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Γιατί δεν θέλει να πέσει πολύ ως προς τις απαιτήσεις της.Ο Μίτσελ θέλει πολύ τον Πέδρο Λεόν και συνεχίζει να πιέζει έντονα και τον ίδιο τον παίκτη και την Ρεάλ Μαδρίτης για να έρθει στον Ολυμπιακό. Η ισπανική ομάδα όμως από μέρους της σκέφτεται σοβαρά το γεγονός πως το 2010-2011 δαπάνησε 10 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη.
Μοιραία θέλει -όπως μεταφέρουν οι Ισπανοί- να κάνει κατά ένα ποσοστό μία απόσβεση του ποσού που έδωσε για τον ποδοσφαιριστή στην Χετάφε. Ο 26χρονος Ισπανός χαφ που έχει παίξει λίγα ματς όλα αυτά τα χρόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ακόμα αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των δύο ομάδων.
Η Ρεάλ επιζητά από 3 με 4 έως 6 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Λεόν. Η Χετάφε από την άλλη σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του εν λόγω ποδοσφαιριστή και ενώ υπάρχουν ισπανικές ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Πέδρο Λεόν έχει ως πρώτο του στόχο να βρει ένα καλό συμβόλαιο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και μετά να κοιτάξει οτιδήποτε άλλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Μίτσελ όμως κοιτάζει να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις καλές σχέσεις που έχει και με εκείνον και με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου