Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Με ίδιο πάθος και δύναμη στο Europa»


Εμπιστοσύνη στην ομάδα από τον πρόεδρο αν συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά από την επίσκεψή του στα αποδυτήρια και το πριμ των που υποσχέθηκε, συνεχάρη και πάλι τους παίκτες, όπως επίσης τον προπονητή και τον κόσμο.

Κατά την αποχώρησή του από το Καραϊσκάκη  μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στις δηλώσεις του, θέλησε να σταθεί στα καλά που σημείωσαν οι Πειραιώτες στη διοργάνωση.
«Θα ήταν προτιμότερο να πούμε τα καλά. Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις νίκες, δύο στην έδρα του και μία εκτός κι αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ που δεν είχαμε επίσημο παιχνίδι στα πόδια μας για πέντε μήνες, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε άξια σε δύσκολες έδρες, έφερε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα (Μασσαλία) κι αν συνεχίσει έτσι, με την ίδια απόδοση, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Μακάρι να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μέσα γιατί για μένα είναι σαν να έχουμε προκριθεί. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και στο Europa League. Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει πολύ καλά και έχει ανταποκριθεί. Συγχαρητήρια και στον υπέροχο κόσμο μας με αυτόν δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Προχωράμε όλοι μαζί», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου