Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και...

Ένας άνθρωπος που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει τι ρόλο βαράει, βγήκε και άρχισε τα δικά του, για να ξαναγίνει επίκαιρός και να λαϊκίσει. Οι απειλές από τα γιαούρτια στον Τσάκα είναι πρόσφατες και για αυτό πρέπει να τον συμπαθήσουν και πάλι οι φίλοι του πρέσβη. 

Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει δει το παραμικρό από όσα τάζει, ένα τύπος που περιφέρεται και κάνεις δηλώσεις, δίνοντας υποσχέσεις που παίρνουν αναβολές ημέρα παρά ημέρα και δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο, βγάζει δήλωση κατά του Θρύλου και του προέδρου του. 

Ένας άνθρωπος που δεν υπάρχει ποδοσφαιρικά, αφού ούτε Πρίγκιπας έχει εμφανιστεί, ούτε Ροναλντίνιο, ούτε Σικαμπάλα (στην περίπτωση του τελευταίου μάλιστα έβαλαν και τα γέλια στη Ζάμαλεκ, ενώ θέλησαν να πάνε και στη FIFA), βγαίνει και το παίζει κάποιος με τοποθέτησή του κατηγορώντας τον Θρύλο. 

Λέει, λέει και ξαναλέει τόσο καιρό και το μόνο που έχουν στον πρέσβη, από τα παραμύθια της Χαλιμάς, είναι δύο φωτογραφίες του πρίγκιπα. Και τις έχουν σαν τις γεροντοκόρες που περιμένουν τον γαμπρό να έρθει από τα ξένα. Σε τέτοια περίπτωση αναφερόμαστε…

Τον κυνηγάνε στο γήπεδο και του κάνουν «ντου» οι «δικοί» του (αν ποτέ γίνουν), του την πέφτουν μέχρι και Παναθηναϊκοί και αντί να ασχοληθεί με τα δικά του βγαίνει και προκαλεί. Να πει τί για τον Ολυμπιακό; Κάνε μας τη χάρη... Ο πρίγκιπας, τελικά, μήπως έπεσε στην κίνηση;

Έχει ξεπεράσει και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου