Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

+1 και έχουμε δρόμο...


Το... τρένο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως εκτροχιάζεται κιόλας και δεν είναι τόσο... ισχυρό όπως ήθελαν κάποιοι να παρουσιάζουν τους «πράσινους», αφού ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη με σκορ 3-1, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε φάει μέχρι και... πέντε ο ΠΑΟ! Στην έδρα όπου ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-2 δείχνοντας πραγματικά ποιος έχει ομάδα και ποιος όχι...

Έτσι μετά από αυτή την ήττα του ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός είναι έναν βαθμό πάνω από τους «πράσινους» στον σχετικό πίνακα του πρωταθλήματος της Superleague, έχοντας όμως αρκετό δρόμο μπροστά του ο Θρύλος για να φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Και φυσικά αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε την τύχη με το μέρος του στο ματς που έγινε στο Καραϊσκάκη, τώρα ούτε καν τρίτος δεν θα ήταν.
Η ομάδα αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να κοιτάει μόνο τα δικά της ματς και να βγάζει στο γήπεδο αυτά που πραγματικά μπορεί.

Από την άλλη, ας αφήσουμε τους «πράσινους» να... ψάχνουν τώρα τον Τσάκα και τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ για να κάνουν τις μεταγραφές που θέλουν, έτσι ώστε μήπως μπορέσουν να μείνουν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, διαφορετικά τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο καλά για αυτούς.

Τώρα που το... τρένο εκτροχιάστηκε θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες με Σιγκαμπάλα και... Ροναλντίνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου