Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο Θεός είναι μεγάλος...ΧΑΡΟΣ 7

Ο Θεός είναι μεγάλος, όπως και ο Ολυμπιακός μας! 

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Ο Θεός είναι μεγάλος, αδέρφια μας, ο Αλέξανδρος από την Πέμπτη το βράδυ βρίσκεται με τη μεγάλη βοήθεια της διοίκησής μας, του προέδρου μας, και ιδίως του Αντρέα Λοβέρδου και κάποιων συνεργατών του στη Γερμανία. 

Αδέρφια, με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του, το αλάνι της ΘΥΡΑΣ 7 Πειραιά, και μου είπε πως την Παρασκευή τη νύχτα αργά βρέθηκε μόσχευμα στην Κροατία και έφυγε αεροπλάνο από τη Γερμανία το πήρε και αμέσως με το που το έφερε μπήκε χειρουργείο για τη μεταμόσχευση και όλα ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ, αδέρφια! Σας γράφω μέσα από τον ΝΑΟ μας, η ώρα είναι 16:00 και πίνω καφέ μαζί με τον αδερφό μας τον Γιάννη και την Πέπη που ήρθε από το Ηράκλειο Κρήτης να δει την ομαδάρα μας, κάτι που το κάνει σχεδόν συνέχεια, είναι πάντα κοντά στον ΘΡΥΛΟ μας, και που λέτε περιμένω να περάσει η ώρα για να ξεκινήσει το σημερινό ματς με τους Αγρινιώτες. 

Εδώ χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπε τα ευχάριστα νέα ο Δημήτρης για τον Αλέξανδρό μας. Αλλά ακόμα του είπαν οι γιατροί ότι θέλει 4 με 5 ώρες να δουν τη συμβατότητα του μοσχεύματος. Όλοι μας ευχόμαστε μετά τη λήξη να έχουμε δύο ευχάριστα νέα, το ένα να έχουν πάει όλα καλά με τον αδερφό μας τον Αλέξανδρο, και το δεύτερο να έχει ρίξει άλλη μια εξάρα ο ΘΡΥΛΟΣ μας και να περιμένουμε την πρόκρισή μας με την Αρσεναλ! 

Οι προσευχές όλων μας εισακούστηκαν και τα ξημερώματα του Σαββάτου (2:30 π.μ.), βρέθηκε το συκώτι για τον Αλέξανδρο. Ειδική πτήση έφυγε για την Κροατία, πήρε το μόσχευμα και στις 7:30 π.μ. ξεκίνησε η μεταμόσχευση, η οποία κράτησε έξι ώρες και ΕΥΤΥΧΩΣ όλα πήγαν καλά. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να δεχτεί ο οργανισμός του παιδιού το συκώτι, κάτι που ευχόμαστε ΟΛΟΙ ολόψυχα και να επιστρέψει ΓΕΡΟΣ στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7, όπου και ανήκει. Τώρα όμως ξεκινάει ο Γολγοθάς της οικογένειας και εδώ είναι που χρειάζεται όσο τίποτε άλλο η δική μας βοήθεια - στήριξη, για τον «αδερφό» μας. Το κόστος της μεταμόσχευσης είναι τεράστιο και ακόμα και 10€ από το υστέρημά μας βοηθούν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε την κατάσταση. 
Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, αλλά η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 623/601123-38
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ:
GR9101106230000062360112338

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Γιάννη, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, φίλε. Τώρα είναι που σε χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο! Αν είναι εφικτό να δημοσιευτεί ακόμα 3-4 μέρες το παραπάνω κείμενο στον «ΓΑΥΡΟ», στο gavros.gr, στο xaros7.gr και όπου αλλού έχεις άκρη και μπορείς, να βοηθήσουμε το παλικάρι… Ξέρω ότι θα το κάνεις, αδερφέ! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα και πάνω απ’ όλα η μητέρα του παιδιού, που αν την έβλεπες σήμερα που διάβαζε το κείμενο στον «ΓΑΥΡΟ» και το καλό που κάνεις για το παιδί της, θα έμενες! Το καλό που κάνεις να το βρεις μπροστά σου, φίλε. Σε ευχαριστούμε πολύ! 

Απάντηση Χάρος 7
Να μη με ευχαριστεί κανείς, είναι ανθρώπινο αυτό το μηδαμινό πράγμα που έκανα εγώ μπροστά στα άλλα που έκαναν για τον Αλέξανδρό μας άλλοι, αλλά είναι και υποχρέωσή μου να το κάνω! Ακόμα έχω να πω πως μπροστά στην ανθρώπινη ζωή παραμερίζουν οι αντιπαλότητες των ομάδων, ο ένας από τον κύριο Λοβέρδο που βοήθησε στο να πετάξει ο Αλέξανδρος για Γερμανία είναι βάζελος, και τον ευχαριστούμε όλοι μας! Να φανταστείτε, πήραμε τηλέφωνο να του πούμε ευχαριστώ και χτύπαγε ο ύμνος του βάζελου! Το ίδιο θα έκανα και εγώ αν πέρναγε από το χέρι μου χωρίς να το σκεφτώ λεπτό! Οσο για τη μητέρα του Αλέξανδρου, ένα θα πω! Εχω και εγώ δύο παιδάκια και την καταλαβαίνω απόλυτα! Να είναι καλά όλη η οικογένειά του και πάντα δυνατή, με υγεία! Τίποτα άλλο δεν θα πω, απλά όλους τους δικούς μας τους παρακαλώ θερμά αν μπορούν να βοηθήσουν, ας σκεφτούν πως μπορεί στη θέση της οικογένειας και του Αλέξανδρου να ήταν ο καθένας μας! 
Ο Θεός είναι μεγάλος και το είδαμε όλοι, με το πώς εξελίχθηκε όλη η κατάσταση! Να είναι όλος ο κόσμος πάντα καλά μέσα από την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ καρδιά μου! 

ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ!
 

ΕΕΕΕΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! «Καθαρίσαμε» και τον Παναιτωλικό και προχωράμε βήμα-βήμα ενωμένοι για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος! 
Εμείς τη δουλειά μας και εσείς τη δική σας. Μας θέλετε δίπλα σας και μας έχετε! Κάθε φορά που ο Θρύλος μας παίζει στο «κάστρο» του, ΓΑΥΡΟΙ από όλη την Ελλάδα βρίσκονται στον ΝΑΟ μας για να σας στηρίξουν, παρά τους δύσκολα οικονομικά καιρούς. 
Και σήμερα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη είχαμε γιορτή, αφού οι ΓΑΥΡΟΙ ειδικά στα δύο πέταλα είχαν φροντίσει να φτιάξουν τη γνωστή ατμόσφαιρα, αυτή που κάθε φορά δίνει «φτερά» στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας και τους οδηγεί στη νίκη. 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΜΑΓΚΕΣ, ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ… Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

ΧΑΡΟΣ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου