Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

«Κάναμε λάθος στον χρόνο»

Αδέρφια μου, κούνελοι, γεια σας… Πολύ με ανησυχεί που ακόμη δεν βλέπω Κελεμπίες να ανεμίζουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο… 

Άλλωστε, το είπε ξεκάθαρα ο Βλάσης Τσάκας και στις τελευταίες του δηλώσεις – μέχρι τις επόμενες. Δεν έγιναν οι σωστές εκτιμήσεις και: «Κάναμε λάθος στον χρόνο». 

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει έρθει ακόμη ο Εμίρης, για αυτό και εγώ φρόντισα και εξασφάλισα ημερολόγιο του 2012. Δεν μας δουλεύει κούνελοι, δεν έχει μπει μπροστά και μας έχει ξεφτιλίσει. Αφήστε τον υπόλοιπο κόσμο να τα βλέπει όπως θέλει, εμείς ξέρουμε από ρεζίλεμα, οπότε, αυτό δεν είναι τίποτα. 

Το είπε ο Τσάκας στο κανάλι «Extra 3»: «Κάναμε λάθος στον χρόνο, αυτό οφείλεται στην απόσταση, στη διαφορά σκέψης και στη διαφορά των ρυθμών εδώ και στη Σαουδική Αραβία».

Προανήγγειλε την άφιξη του εμίρη στην Ελλάδα και εγώ περιμένω να τον δω από κοντά. Βέβαια, για να μην το παρακάνουμε, αφού δεν τα καταπίνουμε και όλα αμάσητα, δεν τον περιμένω την επόμενη εβδομάδα. Λέτε να κάνει καμία και να με προλάβει πριν το 2012 και να πάει χαμένο το ημερολόγιό μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου