Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Θρύλου


Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά την επόμενη Πέμπτη (15/12), όταν και θα ολοκληρωθεί η φάση ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός, όμως, γνωρίζει από απόψε κιόλας ότι θα είναι στους «ισχυρούς» της κλήρωσης την επόμενη Παρασκευή (16/12).
Και αυτό γιατί με τους εννέα βαθμούς που μάζεψε έχει ήδη ξεπεράσει Βαλένθια (8), Πόρτο (8) και  Βικτόρια Πλζεν (5), ενώ θα αφήσει πίσω του και τουλάχιστον άλλες δύο από τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Champions League που διεξάγονται αύριο.
Ο Θρύλος είναι, λοιπόν,  ένας εκ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων του Champions League και θα μπει στην κληρωτίδα μαζί με τους 12 πρώτους των ισάριθμων ομίλων του Europa League.
Ποιες ομάδες είναι… σίγουροι πιθανοί αντίπαλοι; Αννόβερο και Σταντάρ Λιέγης που είναι δεύτερες στους ομίλους της, η Βικτόρια Πλζεν και από μια εκ των Τραμπζονσπόρ – Λιλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Άγιαξ ή Λιόν. Με λίγα λόγια, ο δρόμος για τους «16» είναι ανοιχτός για τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος στην κλήρωση της Νιόν στην Ελβετία θα μάθει και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος στους «16», εφόσον ξεπεράσει το πρώτο  εμπόδιο.
Οι αγώνες για τους «32» διεξάγονται 16 και 23 Φεβρουαρίου του 2012 (ο Θρύλος ως "ισχυρός" θα έχει την ρεβάνς στον Ναό, με ότι αυτό συνεπάγεται...), ενώ αυτοί για τους «16» στις 8 και 15 Μαρτίου. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, ο τελικός διεξάγεται 9 Μαΐου στο Βουκουρέστι. Για να ετοιμάζεστε…

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ «32» ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

ΑΠΟ ΤΟ EUROPA LEAGUE (*)
Ρουμπίν Καζάν (Ρωσία)
Αννόβερο (Γερμανία)
Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)
Βασλούι (Ρουμανία)
Μπεσίκτας (Τουρκία)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Αλκμααρ (Ολλανδία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Ουντινέζε (Ιταλία)
Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
Φούλαμ (Αγγλία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)
ΑΠΟ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE (**)
Τραμπζονσπόρ ή Λιλ ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Άγιαξ ή Λιόν
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
*Αναφέρονται οι ομάδες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση των ομίλων τουEuropa League. Με έντονο χρώμα οι σίγουρες δεύτερες
** Απόψε θα ξεκαθαρίσει οριστικά η τετράδα των πιθανών αντιπάλων από το ChampionsLeague

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου