Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Έρχεται ο Ντιόγκο

Μπορεί ο δανεισμός του στην Σάντος να εκπνέει στις αρχές Ιανουαρίου, ωστόσο ο Ντιόγκο αναμένεται στην Αθήνα νωρίτερα, προκειμένου να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, επιβεβαίωσε την είδηση της επιστροφής του Ντιόγκο στην ομάδα.Ο Βραζιλιάνος μετά από 1,5 χρόνο στην πατρίδα του και την περιπλάνηση του σε Φλαμένο και Σάντος, επιστρέφει στους ερυθρόλευκους.

Ο 23χρονος προτίθεται να έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα, από ότι προβλέπεται στην συμφωνία ανάμεσα στην Σάντος και τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε, να μην χάσει έδαφος και να προσαρμοστεί ταχύτερα στα δεδομένα της ομάδας.

Η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή διαχρονικά των Πειραιωτών αναμένεται να δώσει το "παρών" στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη στις 28 Δεκεμβρίου, προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε άμεσα.

Να σημειώσουμε ότι, κανονικά ο δανεισμός του εκπνέει τις πρώτες μέρες του Γενάρη, ωστόσο, ο παίκτης ανυπομονεί για να βρεθεί και πάλι στα γνώριμα λημέρια.

Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει πλέον στο ρόστερ τέσσερις επιθετικούς με τον Ντιόγκο να έχει να συναγωνιστεί τους Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

1 σχόλιο: