Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"Να φύγουν ο ψηλός Σισέ και ο κοντός

Τα κωμικοτραγικά καλά κρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης από το Λονδίνο για τον ψηλό Σισέ και τον κοντό με το βρώμικο παρελθόν. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.Ο Παναθηναϊκός με μαρκάρισμα στα... μάτια παίρνει πέναλτι, φτάνοντας αισίως τα πέντε στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός για να του δώσουν την έσχατη των ποινών θα πρέπει ο αντίπαλος να του... βγάλει μαχαίρι.

Ακόμα και στην Κέρκυρα, μόλις στο 3' ο Βενέτης τράβηξε τον Τοροσίδη και ο διαιτητής Δασκαλόπουλος ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βλέποντας όλα αυτά μίλησε με συνεργάτες του (από το Λονδίνο όπου βρίσκεται) μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επισήμανε τα ακόλουθα: "Για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να φύγει ο ψηλός Σισέ (σ.σ.: Σοφοκλής Πιλάβιος) και ο κοντός με το βρώμικο παρελθόν (σ.σ.: Αριστείδης Σταθόπουλος β' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ)Όπως γίνεται αντιληπτό η αγανάκτηση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι μεγάλη, καθώς βλέπουν πράγματα που δεν τους αρέσουν καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου