Το δούλεμα πάει σύννεφο στον Παναραβικό. Μετά τον Τσάκα και τον Ροναλντίνιο που ακόμα έρχεται στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος των νέων επενδυτών υπόσχεται πιο πολλά λεφτά από τη Μάντσεστερ Σίτι και τους Σισέ και Μέσι! Τον Κριστιάνο Ρονάλντο ξέχασες μεγάλε.

Ο Μοχάμεντ Αλ Καχτανί το προχώρησε παραπέρα το παραμύθι μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» υποσχόμενος έναν Παναθηναϊκό διαστημόπλοιο που εκτοξεύεται για να γίνει «μία από τις δέκα καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αν όχι η καλύτερη». Και μετά... ξύπνησε!

Ατάκες του Αλ Καχτανί:

«Το πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό δεν έχει ημερομηνία λήξης. Θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα πολύ δυνατή, οικονομικά και αγωνιστικά, να της δώσουν αυτό που της αξίζει. Είμαι βέβαιος πως, αν κριθεί απαραίτητο, θα διπλασιάσουν ή θα τριπλασιάσουν την επένδυση για να πετύχουν τα σχέδιά τους και δεν θα κάνουν πίσω» (Τι, να χάσουν το κελεπούρι;)

«Για τον Σισέ ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτες και πως τώρα αγωνίζεται στην Ιταλία. Φυσικά, γνωρίζω και τον Ροναλντίνιο. Αν θέλετε τη γνώμη μου, κορυφαίος παίκτες του κόσμου είναι ο Μέσι. Προσωπικά, θεωρώ κορυφαίο παίκτη του κόσμου τον Μέσι». (σ.σ: βλέπεις μπάλα, μάγκα)

«Έχουν και τη θέληση και τη δυνατότητα να φέρουν τον Μέσι. Να είστε σίγουροι για αυτό. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μπει σε... διαστημόπλοιο και να εκτοξευτεί (σ.σ. στο υπερπέραν)

«Στο διάστημα που είχε στη διάθεσή του ο Σουλτάν Αλ Σαούντ συνέπεσαν πολλές αργίες στη χώρα (Σαουδική Αραβία). Σε συνδυασμό με την απειρία συμβούλων του, οδηγήθηκε εκτός χρονοδιαγράμματος και έχασε τις προθεσμίες. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για τον Σουλτάν» (σ.σ. Σε πιστέψαμε)