Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Από τη Λιβαδειά στην κορυφή



Απλά πράγματα... Ο Θρύλος κερδίζει την Τετάρτη (18:00-NS1) στη Λιβαδειά στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής και πιάνει κορυφή. Οπότε μοναδικός στόχος για τους πρωταθλητές είναι το τρίποντο παρά το γεγονός ότι και σ' αυτό το ματς ο Θρύλος θα έχει αγωνιστικά προβλήματα. Εντάξει, δε θα μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε τον Ολυμπιακό με μια ομάδα που μετρά μόλις 5 επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και μέχρι πριν λίγο καιρό οι παίκτες της δεν ήξεραν σε ποια κατηγορία θ' αγωνίζονται.

Ωστόσο, για σκεφτείτε είναι λίγες οι φορές που σε τέτοια «ακίνδυνα» παιχνίδια προέκυψε... κηδεία. Γι' αυτό ακριβώς το γεγονός ο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του επέστησαν στους παίκτες την προσοχή τους και ζήτησαν πάθος και συγκέντρωση αντιστοιχη μ' αυτή της Κέρκυρας. Ο Ισπανός τεχνικός προπόνησε σήμερα (13/12) τους παίκτες του χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα. Σε σχέση με την αποστολή της περασμένης Κυριακής στα Επτάνησα, ο Θρύλος αύριο θα έχει δύο νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Νταβίντ Φουστέρ και Ράφικ Τζεμπούρ. Αντίθετα ο Φραν Γέστε θεωρήθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του και έμεινε εκτός.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 15:30, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό, εξ αναβολής, αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Λιβαδειάς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Τζιμπούρ, ενώ οι Φέισα, Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Ιμπαγάσα, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθεί και απεικονιστικά η πορεία της αποκατάστασής του. Και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Χολέβας, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Γέστε, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν, αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου