Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός

Στο "νησί των Φαιάκων" βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική της Super League. Θερμή υποδοχή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι την Κυριακή θα επισκεφτούν ορφανοτροφείο του νησιού. Δείτε εικόνεςΑρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές Ελλάδας.Οι ερυθρόλευκοι, έφτασαν το απόγευμα του Σαββάτου στο "νησί των Φαιάκων", καθώς την Κυριακή (19:30, NS2) θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα για την 13η αγωνιστική της Super League.

"Λαβωμένοι" από πολλές και σημαντικές απουσίες, οι Πειραιώτες καλούνται να υπερκεράσουν το εμπόδιο των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί τις υπηρεσίες τωνΤζεμπούρ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Γέστε, Φουστέρ, Χολέμπας, Μακούν και Μέλμπεργκ, οι οποίοι είναι τραυματίες.
Στον πλαίσιο αυτό, ο Βάσκος τεχνικός πήρε μαζί του στο "νησί των Φαιάκων" τους ακόλουθους παίκτες:Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδη, Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκα, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδη, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδη, Πάντελιτς, Μιραλάς και Βαλεριάνο.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό αντιπροσωπεία παικτών και τεχνικοί σύμβουλοι του Ολυμπιακού θα επισκεφτούν την Κυριακή το πρωί (10:30) τις σχολές της ομάδας στις Αλυκές Ποταμού, ενώ στις 12:00, οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν το ορφανοτροφείο της Κέρκυρας, στο Κανόνι, όπου θα μοιράσουν δώρα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τον αγώνα θα παρακολουθήσουν παιδιά από την σχολή του Ολυμπιακού στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου