Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει αξιοζήλευτη επιθετική τριπλέτα με Τζεμπούρ - Μιραλάς - Πάντελιτς, μπορεί ο Ντιόγκο να επιστρέφει τον Γενάρη, αφού λήγει ο δανεισμός του στην Σάντος και ο Βαλβέρδε θα ήθελε να του δώσει μια δεύτερη, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο Κώστας Μήτρογλου ανήκει στον πρωταθλητή Ελλάδας, έστω και αν παίζει δανεικός στον Ατρόμητο, εντούτοις ο Ισπανός προπονητής δεν θα έλεγε όχι στον Βάσκο φορ της Βαλένθια, Άριτζ Αντούριθ.

Σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", στη συνάντηση που είχε ο Βαλβέρδε με τους Κοβάσεβιτς και Βρέντζο πριν λίγες ημέρες, είπε πως δεν "καίγεται" για επιθετικό, αλλά αν ήθελε κάποιον για τον Γενάρη, αυτός είναι ο συμπατριώτης του, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά και έχει τα στοιχεία που ο ίδιος επιθυμεί.

Ο 30χρονος, για τον οποίο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε και το καλοκαίρι αφού από τότε είχε γίνει η εισήγηση του Βαλβέρδε, είναι ένας ταχύτατος επιθετικός με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, επαφή με τα δίχτυα, ενώ κινείται καλά και εκτός περιοχής. Εν ολίγοις, ένας σύγχρονος επιθετικός, από αυτούς που αρέσουν στον 47χρονο κόουτς, ο οποίος δεν αρέσκεται στα βαριά κορμιά και το έχουμε καταλάβει καλά...

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις στελέχους της Βαλένθια: «Έχουν έρθει στη Βαλένθια εκπρόσωποι του Ολυμπιακού για να συζητήσουμε για την μετακίνηση του Αρίτζ Αντούριθ στην ελληνική ομάδα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ονόματα, όμως μπορώ να σας μεταφέρω ότι βρέθηκαν εδώ ένας μάνατζερ και ένας συνεργάτης του, που μας είπαν ότι έχουν εξουσιοδότηση από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουμε την πιθανότητα μετακίνησης του παίκτη μας στην Ελλάδα. Κάναμε τις πρώτες επαφές και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ για την ώρα να πω περισσότερα».