Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα κλήρωσης για τον Θρύλο


Ολοκληρώθηκε η 16άδα των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League. Σε λίγες ώρες, ο Θρύλος θα μάθει ποια ομάδα θα βρει στον δρόμο του, στη κλήρωση που θα λάβει χώρα στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας (14:00, gavros.gr, Antenna, Novasports 1 και Eurosport).
Ρούμπιν Καζάν, Άλκμααρ, Μπράγκα και Ουντινέζε προστέθηκαν στις δώδεκα που ήδη γνωρίζαμε από την Τετάρτη (15/12), ενώ μετά την κλήρωση για τους «32» θα γίνει και αυτή για το πώς θα σταυρώσουν τα ζευγάρια, όπερ σημαίνει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα μάθει και από ποιο ζευγάρι θα προκύψει η ομάδα που θα πρέπει να αποκλείσει για να φτάσει στην οκτάδα.
Ο μεγάλος φετινός στόχος, άλλωστε, είναι ο τελικός της 9ης Μαΐου του 2012 στο Βουκουρέστι, όπου ο ευρωπαίος Ολυμπιακός που θαυμάσαμε φέτος έχει όλα τα φόντα να φτάσει.
Οι αγώνες για τους «32» θα διεξαχθούν στις 16 και 23 Φεβρουαρίου, με την ρεβάνς να διεξάγεται σίγουρα στο «Καραϊσκάκη», αφού ο Ολυμπιακός είναι «ισχυρός» στην κλήρωση. Τα ματς για τους «16» θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Μαρτίου.

Οι 16 πιθανοί αντίπαλοι
Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)
Άγιαξ (Ολλανδία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
Αννόβερο (Γερμανία)
Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)
Λάτσιο (Ιταλία)
Στόουκ (Αγγλία)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Άλκμααρ (Ολλανδία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Ουντινέζε (Ιταλία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου