Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Ψαρεύει" στο Νησί

Ο Ολυμπιακός αναζητεί τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Μέγκιερι, με τους ερυθρόλευκους να... ρίχνουν τα δίχτυα τους στο Νησί και τον Σηφάκη να παραμονεύει. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.Ειλημμένη είναι η απόφαση στον Ολυμπιακό, όσον αφορά το μέλλον του Φράνκο Κοστάνσο στο ρόστερ της ομάδας. Ο Αργεντινός είναι απίθανο να συνεχίσει στον Πειραιά και μετά το καλοκαίρι, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν προσπάθειες από τώρα για να βρεθεί σύλλογος την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να παραχωρηθεί ο 31χρονος γκολκίπερ.Εξίσου δεδομένο είναι το γεγονός πως στην ομάδα ψάχνουν τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Μπαλάς Μέγκιερι και μαζί με τον Ούγγρο θα αποτελέσουν το δίδυμο στον "άσο". Ο Σήφης Δασκαλάκης εξάλλου είναι τρίτος στις προτιμήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και εκεί προβλέπεται να παραμείνει.

Εφόσον ο Κοστάνσο παραχωρηθεί τον Γενάρη, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει από την προσεχή μεταγραφική περίοδο τον γκολκίπερ που θα αντικαταστήσει τον Αργεντινό στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν απλώσει τα... δίχτυα τους στη Μάγχη και συγκεκριμένα στο μεγάλο Νησί αναζητώντας μια καλή και όσο το δυνατόν με λιγότερο ρίσκο, λύση για την υπεράσπιση της ερυθρόλευκης εστίας. Οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει έως τώρα είναι αυτές των Κούστσακ και Αλμούνια, που αγωνίζονται σε Μάντσεστερ Γ. και Άρσεναλ αντίστοιχα.Ο 29χρονος Πολωνός θέλει να φύγει από τους "κόκκινους διαβόλους" διότι με τον Ντε Χέα δεν θα παίξει... ποτέ, ενώ και ο 35άρης πορτιέρο των "κανονιέρηδων" είναι στη μαύρη λίστα του Βενγκέρ.

Στο Λιμάνι οι συστάσεις και οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον Κούστσακ είναι εξαιρετικές, αλλά η περίπτωση του δεν είναι η πλέον εύκολη καθώς αρκετές ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ο Αλμούνια είναι καλή περίπτωση, αλλά σε καθοδική πορεία και σε μεγάλη ηλικία.

Αν το θέμα του τερματοφύλακα μετατεθεί για το επόμενο καλοκαίρι, τότε μπαίνει δυνατά στις υποψηφιότητες και ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο Κρητικός γκολκίπερ έχει αρκετούς υποστηρικτές στην ομάδα, ενώ είχε αφήσει καλές εντυπώσεις από το πρώτο πέρασμα του από το Ρέντη. Είναι Έλληνας, σε καλή ηλικία και με διάθεση να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως και να έχει πάντως η ροή των εξελίξεων εξαρτάται από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κοστάνσο και το πότε θα επέλθει το "διαζύγιο" μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου