Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

«Αλλάζουμε σελίδα»Dr. Hase

Αδέρφια μου, κούνελοι, γεια σας… Αυτά είναι! Επιτέλους το παραμύθι μας αλλάζει σελίδα, κούνελοι, και ετοιμαζόμαστε για νέα μεγάλα σκηνικά! 

Θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές στο λαγοσωματείο μας. Διάβασα τη δήλωση του Λόρενς της Λαγομάνδρας μας και το τόνισε ξεκάθαρα. «Αλλάζουμε σελίδα» δήλωσε ο Τσάκας και περιμένει την αλλαγή του νόμου για να μπορέσουμε να δούμε τη συνέχεια! 

Μη δίνετε μεγάλη σημασία που το κάνουμε… γαργάρα κούνελοι αυτό με την αλλαγή νόμου, αφού αν γινόταν για άλλους θα είχαμε κάνει κουνελοεπανάσταση. Είναι σαν τη διαιτησία και αυτό, που όλο σκούζουμε και όλο μαζί μας είναι… 

Πάμε, όμως, στο παραμύθι μας. Μπορώ να σας βεβαιώσω, κούνελοι, ότι ήρθανε στη χώρα μας οι επενδυτές και φορούσαν και κελεμπίες. Αλλά αντί ζήσουν τον μύθο τους στην Παιανία, αυτοί τον έζησαν στον Σαρωνικό. 

Αχ, νέοι είναι και αυτοί, θα μάθουν… Που θα πάει; Τους δελεάζουμε με τη θάλασσα και όταν πιάσουν δουλειά θα τους ενημερώσουμε πως όταν πρόκειται να κατεβούμε στο Λιμάνι δεν βρίσκουμε ούτε τον δρόμο. 

Αλλάζουμε σελίδα, λοιπόν! Για να ξέρετε περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τη Τζασμίν, νε τη δω μαζί με τον Αλαντίν σε νέες περιπέτειες. Τώρα ποια άλλα άτομα έχει το fund δεν το ξέρω, πάντως, κούνελοι, οι πληροφορίες μου θέλουν και τζίνι να είναι στο κόλπο. Αν όντως ισχύει, δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς και τι θέλετε, πρωτάθλημα ή γήπεδο, όμως η μία ευχή είναι καπαρωμένη από εμένα. Μια καραβιά καρότα για αρχή και βλέπουμε για τα υπόλοιπα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου