Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Συζητήσεις με Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ


Ο Γιάννης Μώραλης αποκάλυψε ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού σκοπεύει να  συζητήσει με τους Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα για την ανανέωση των συμβολαίων τους. «Ανεξάρτητα από την ηλικία, είναι παίκτες που θέλουν να παίξουν. Υπήρχαν σκέψεις να συζητήσουμε μαζί τους τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Δεν μας προβληματίζει η ηλικία, όταν ένας παίκτης δείχνει διάθεση. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Πρέπει να κάνουμε από τώρα έναν προγραμματισμό» είπε μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM.

Ο κ. Μώραλης εστίασε στην έλλειψη αγώνων το κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στους αγώνες του Champions League. «Αν είχαμε επίσημους αγώνες, μπορεί να μην είχαμε χάσει από τη Μαρσέιγ. Οι παίκτες είναι έμπειροι, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Προχωράμε, υπάρχει κίνητρο στο Europa League. Είναι θεσμός που μπορεί να προχωρήσεις», τόνισε

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά: «Όλα είναι ανοιχτά είτε περνάγαμε είτε όχι. Υπάρχουν σκέψεις. Μέσα στις επόμενες 45-50 μέρες, θα το δούμε. Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε 4 αγώνες που μπορούμε να τους κερδίσουμε. Υπάρχουν παιχνίδια πρόκληση που παίζουμε καλά. Πρέπει να προσέχουμε τα ματς με τις μικρές ομάδες. Οι τεχνικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος και ο προπονητής θα δουν τα μεταγραφικά» είπε.
Τέλος οταν ρωτήθηκε αν θα αξιοποιηθεί καλύτερα το ρόστερ, απάντησε: «Ο Μανιάτης άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δείχνει ότι είναι καλός παίκτης, έδειξε υπομονή. Πρέπει να είναι παράδειγμα για τους νέους παίκτες. Έχουμε βαθύ ρόστερ, με τους τραυματισμούς δόθηκαν ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες. Το ρόστερ πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο. Είναι και αναγκαστικό σε κάποιο βαθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου