Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Στηρίζει ΠΑΟ ο Κάκος


Λεβαδειακός και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό. Το ματς μπορεί να μην ήταν καλό ποιοτικά αλλά οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν την νίκη. Ακόμα για μία φορά όμως φέτος ο διαιτητής, Τάσος Κάκος έμελλε να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.
Τα λάθη που έκανε κατά την διάρκεια του ματς πολλά και η αντιμετώπιση του φιλοξενούμενου Πανιώνιου επιεικώς απαράδεκτη. Πολλές κίτρινες κάρτες και πολλά σφυρίγματα που ανέκοπταν τον ρυθμό του αγώνα.
Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος. Ο Τάσος Κάκος σφύριξε για τελευταία φορά την ώρα που ο Πανιώνιος είχε βγει στην αντεπίθεση η οποία είχε τις προϋποθέσεις για γκολ. Ο Κερκυραίος ρέφερι όμως διέκοψε την επίθεση και δεν την άφησε να ολοκληρωθεί όπως γίνεται συνήθως με αποτέλεσμα η απόφαση αυτή να προκαλέσει την δυσαρέσκεια των «κυανέρυθρων».
Το παράδοξο όμως δεν είναι αυτό. Ενώ όλη η ομάδα πήγε προς το μέρος του να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός αυτό ο ορισμός του Βασάρα έστρεψε το βλέμμα του προς τον καλύτερο παίκτη του Πανιωνίου, τον Σίτο Ριέρα και του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Όλα αυτά την ώρα που η ομάδα της Νέας Σμύρνης την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Τυχαίο κύριε Κάκο; Δεν νομίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου