Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ “ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ”! (photo)


Ο Δημήτρης Κύρκος επιβεβαίωσε σήμερα γιατί σε πέντε από τα επτά ματς του Παναθηναϊκού που σφύριξε την περασμένη τριετία, έδειξε 4 κόκκινες κάρτες στις αντίπαλες ομάδες, αλλά και ισάριθμα πέναλτι!
Στο 39’ δείχνει κίτρινη στον Μιραλάς, με τον  Ράγιο να βρίσκει το πόδι του Βέλγου, σε μια φάση που έγινε καθαρά μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Στο 76’, γίνεται πέναλτι-μαρς στον Αβραάμ Παπαδόπουλο από τον Μπαρτολίνι, αλλά και πάλι ο Κύρκος έκανε αυτό που γράψαμε νωρίτερα: Όπου χρειάστηκε, το πήρε…αλλιώς! Γιατί δεν έπαιζε η ομάδα με την οποία έχει…4 και άλλα 4!
Για να δούμε αν θα υπάρξει παραπομπή του Κύρκου από τον παρατηρητή του αγώνα, κύριο Τεροβίτσα, μετά τα αποψινά «κατορθώματα» του, που έβγαλε στη φόρα το olympiacos24.gr με την χαρακτηριστική φωτογραφία!
Εκεί έχετε καταντήσει την Ελληνική διαιτησία όλοι εσείς: Πιλάβιος, Σαρρής, Σταθόπουλος, Βασσάρας. Πότε λοιπόν θα εφαρμόσετε το 50-50; Πότε πλέον οι περιπτώσεις κατά του Ολυμπιακού δε θα βγάζουν μάτια; Η ΦΩΤΟ του olympiacos24.gr τα λέει όλα. Αλλά εσείς φαίνεται ότι δε χαμπαριάζετε και εξακολουθείτε να αδικείτε τον Ολυμπιακό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου