Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΙΔΟΥ οι κύριοι με τα …ψηλά ποδιά!!!


Τι έγινε ρε παιδιά; Που είναι ο ΟΦΗ, αυτή η ομάδα που έχει λεβεντιά και τόλμη; Που ήταν η πολυδιαφημισμένη ομάδα των Μαχλά και Αναστόπουλου στο ΟΑΚΑ; 3 έφαγαν και στο τέλος ήταν όλο …αγκαλίτσες και φιλάκια!
Τελικά καλά το έγραψε ένα φίλος του olympiacos24.gr: “Θρύλε, όλοι τους και μόνος σου!” Είδατα απόψε τον ΟΦΗ. Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν πίεσε τον Παναθηναϊκό, με τα δύο γκολ από Ζέκα και Κλέιτον, να είναι ευγενικές χορηγίες. Στο 1-0, ο Σόουζα …απλά χαζεύει τον Ζέκα που παίρνει τη μπάλα μετά το διώξιμο του Κάρολ και σκοράρει, ενώ στο 2-0, όλοι οι αμυντικοί του ΟΦΗ άφησαν ανενόχλητο τον Κλέιτον να βάλει γκολ.Μμην το ζορίσουν το παιδί, είναι και ευαίσθητο…
Είδες λοιπόν τον Μαχλά και τον Αναστόπουλο, που δηλώνει και …πιστός Ολυμπιακάρας; Όλη τη λεβεντιά τους την έβγαλαν στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου έπαιξαν λυσσασμένα κόντρα στο Θρύλο και στο τέλος, πήγαν να μας κάνουν και…γύρο του θριάμβου!
Απόψε, όχι μόνο είχαν …πόδια ψηλά και αλύγιστα, αλλά ακούσαμε και το τρελό στο τέλος: ο Κάρολ που άρπαξε τρία, έδωσε και..συμβουλές στον τερματοφύλακα του “τριφυλλιού”, Στεφανο Καπίνο, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του.
Τον ξέρει και από χθες ο Κάρολ τον Καπίνο; Ποιος του είπε να του δώσει συμβουλές; Του άρεσε που τον κέρδισε στο ΟΑΚΑ;
Αλλά είπαμε για τον ΟΦΗ. Φάνηκε απόψε πόσο μάγκες είναι οι Μαχλάς και Αναστόπουλος. Αυτό που δεν μάθαμε είναι πόσο θα γράψει το κοντέρ στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, στο β’ γύρο. Με…πόδια ψηλά, αλύγιστα, όπως και σήμερα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου