Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Οι ευκαιρίες του Ερνέστο

Ο αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στη Δόξα Δράμας μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Πειραιά σε κάθε αγώνα το τελευταίο διάστημα έχει και νέο «πλήγμα» κάτι που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό να έχει πολλές απώλειες. 

Το κύριο ζητούμενο από αυτή την αναμέτρηση είναι η νέα αρχή για τον Θρύλο, με την κατάκτηση των τριών βαθμών και μία καλή εμφάνιση που θα τονώσει την ψυχολογία. 

Ωστόσο, λόγω των πολλών απουσιών που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ρίξει στη μάχη και πολλούς παίκτες που μέχρι τώρα δεν πήραν τις ευκαιρίες τους. Στην αποστολή ο Βαλβέρδε, για την κατάρτιση της οποίας ήταν περιορισμένες οι επιλογές του, πήρε τους Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδη, Μανιάτη, Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδη, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Από τον τεχνικό του Ολυμπιακού στο ματς με τους Μαυραετούς είτε στην αρχική σύνθεση είτε στη διάρκεια του ματς, έρχονται οι ευκαιρίες για κάποιους παίκτες που καλούνται να ανταποκριθούν στην πρόκληση. Να μπορέσουν να επωφεληθούν από τις συνθήκες και να αρπάξουν από τα… μαλλιά την ευκαιρία. 

Τέτοια εξέλιξη, ασφαλώς, ωφελεί διπλά τον Θρύλο και λόγω της απόδοσης των παικτών του σε ένα ματς που ζητείται μόνο η νίκη, αλλά και γιατί θα βρει περισσότερες λύσεις, ενώ κι άλλοι παίκτες θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου