Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

«Μπουρλότο στο πρωτάθλημα»


Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν σήμερα μέσω της Λίγκας, ότι ο κ. Μπιτσαξής δεν πρόκειται καν να απαντήσει στο αίτημα τους για εισιτήρια για την Τρίπολη, αντιθέτως εμμένει στη θέση της αστυνομίας για απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων.

Πλέον, αυτό που λέει ο Ολυμπιακός είναι ότι: «Η συγκεκριμένη θέση εκτός από το ότι είναι ακατανόητη βάζει και μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Πραγματικά προκαλεί απορία πως ο κ. Μπιτσαξής επικαλείται τη θέση της αστυνομίας, όταν σύμφωνα με τον νόμο μόνο ο ίδιος είναι υπεύθυνος και έχει την αρμοδιότητα να πάρει μία τέτοια απόφαση.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης δέχεται να μας δώσει εισιτήρια, συγκεκριμένο αριθμό και θύρα για τους οπαδούς μας, την ώρα που εμείς δεχόμαστε και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για την ομαλή άφιξη παραμονή και αποχώρηση των οπαδών μας, ποιος είναι ο λόγος που οι αρμόδιοι φορείς επιθυμούν την άναρχη παρουσία οπαδών στο γήπεδο;».

Ακόμη στο Λιμάνι ανέφεραν ότι ενώ δόθηκε άδεια σε οπαδούς του Παναθηναϊκού να ταξιδέψουν 1000 χιλιόμετρα για να δουν την ομάδα τους στην Ξάνθη, οι οπαδοί του Ολυμπιακού μόλις 150 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα δεν μπορούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Είναι χιλιάδες οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Πελοπόννησο και στην Αθήνα που θέλουν να δουν το παιχνίδι και υπάρχει ορατός κίνδυνος να υπάρξει ανάμειξη οπαδών στις κερκίδες του γηπέδου και να δημιουργηθούν επεισόδια.

Κάτι που θα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί κατηγορούμενος με αφορμή την ακατανόητη απόφαση της Αστυνομίας, του κ. Μπιτσαξή και του υπουργού προστασίας του πολίτη κ. Παπουτσή και θα κινδυνεύει με τιμωρία, ενώ η διοίκησή του είχε ζητήσει να αναλάβει την πλήρη ευθύνη και είχε εγγυηθεί ότι αν οι φίλαθλοί της πήγαιναν οργανωμένα στο γήπεδο δεν θα συνέβαινε το παραμικρό.

Από τον Ολυμπιακό επίσημα χείλη σημείωναν ότι: «Τέτοιου είδους αποφάσεις σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν τη δημόσια τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου