Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ναι ρε Θρύλε της Ευρώπης!


Μπορεί να μην τα καταφέρει τελικά ο Θρύλος να περάσει σαν 2ος στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά, αυτή τη φορά μπορούμε να είμαστε περήφανοι ΚΑΙ για τις εκτός έδρας εμφανίσεις του.

Ένα απίστευτα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ παιχνίδι από τον Θρύλο μας, κόντρα στις ατυχίες των τραυματισμών και κόντρα στην μόνιμη ατυχία στις τελικές προσπάθειες και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Ενας Θρύλος που – με εξαίρεση ένα 10λεπτο στο β’ ημίχρονο – στρίμωξε τη Μαρσέιγ μέσα στην παραδοσιακά καυτή έδρα της και που (επιτέλους) δικαιώθηκε για την εκτός έδρας τακτική που έχει δείξει μέχρι τώρα.
Ενας Θρύλος που μας έκανε Υπερήφανους γιατί, επαναλαμβάνω, έπαιξε και μπάλα …

Ένα μεγάλο «μπράβο» στους παίκτες για το 110% των δυνάμεών τους που άπλωσαν στο χορτάρι και ένα ακόμα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που έστησε την ομάδα άψογα αλλά και την κοουτσάρισε με τον ίδιο τρόπο.
Ειδικά όμως για τον Βάσκο, αυτό που πρέπει να πούμε, έχοντας σαν μπούσουλα το φιλικό παιχνίδι με την Ιντερ και κατόπιν τις εμφανίσεις με Αρσεναλ και Ντόρτμουντ σε Αγγλία και Γερμανία, είναι ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ για τέτοια ματς.
Όχι «ταμπούρι» και αντεπιθέσεις μικρής ομάδας αλλά, πρωτοφανές επιθετικό παιχνίδι. Και δικαιώθηκε !

Οι υπολογισμοί για το μέλλον του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δεν με νοιάζουν. Ας πάνε όλα καλά με την Αρσεναλ, ας μαζέψουμε 9 βαθμούς και όλα θα τα δούμε στην πορεία.

Από κει και πέρα, ιδιαίτερη μνεία χρειάζονται στους Μανιάτη και Μέγερι, για διαφορετικούς λόγους μεν αλλά με κοινό σημείο την μέχρι τώρα «μονιμοποίησή» τους στον πάγκο.
Ο Γιάννης διότι έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ και ο Μπάλας ότι, σιγά – σιγά, θα καθιερωθεί και στην συνείδηση όλων σαν μεγάλος πορτιέρο. Κι ας μην τον λένε …Καπίνο. Ας παραμείνει ο ταπεινός Μέγερι.

Μπράβο σε όλους

1 σχόλιο: