Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Με «οδηγό» το... Βελοντρόμ!

Λίγες ημέρες μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαρσέιγ, για τον θεσμό του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα και να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης (19:30 NS2) για το πρωτάθλημα της Superleague.

«Αγκάθι» για τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι οι πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει. Πέρα από τους Ζαν Μακούν, Πάμπλο Ορμπάιθ και Αριέλ Ιμπαγάσα οι οποίοι έλειπαν και από το ματς με τη Μαρσέιγ, ο κόουτς του Θρύλου δεν υπολογίζει ούτε τους Λιούμπομιρ Φέισα και Φραν Γέστε.

Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, καθώς ο πρώτος υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο, ενώ ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός πλάνων.

Παρά όμως τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, θα παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με την ψυχολογία να είναι στα ύψη. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ, όπου επίσης αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες και έτσι αυτό το ματς αποτελεί «οδηγό» για τους παίκτες του Θρύλου, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς, ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αφού θέλει να ξεκουράσει και ορισμένους παίκτες, αλλά παράλληλα τα προβλήματα είναι και αυτά που τον βάζουν σε σκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου