Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Κρίμα για τον λαό του!


Την ήττα με 2-0 από την Παρτιζάν γνώρισε στο ντέρμπι του «Μαρακανά» ο Ερυθρός Αστέρας και πλέον βλέπει το πρωτάθλημα να… απομακρύνεται, καθώς μένει εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες για γκολ.
Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν στο 43’ όταν ο Εβάντρο ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Αστέρα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Στοΐκοβιτς.
Στην επανάληψη, ο Ερυθρός Αστέρας είχε και πάλι την υπεροχή, αλλά η Παρτιζάν ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει στο 71’ με τον Βούκιτς. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε για τους φιλοξενούμενους ο Σκέποβιτς στο 78’.
Καμίνι το «Μαρακανά»
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα δημιούργησαν για μία ακόμη φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά» κι έστησαν το δικό τους πάρτι μαζί με αρκετούς ΓΑΥΡΟΥΣ που ταξίδεψαν μέχρι τη Σερβία. Από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό τα «αδέρφια» μας δεν σταμάτησαν να φωνάζουν, ενώ τα καπνογόνα έδιναν κι έπαιρναν. Ακόμη και μετά το γκολ της Παρτιζάν, τόσο οι «Delije», όσο και αυτοί της «Θύρας 7» δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν με συνθήματα να σπρώξουν την ομάδα προς την ισοφάριση. Κάτι που τελικά δεν συνέβη. Κρίμα για αυτόν τον υπέροχο κόσμο…
Παρακολουθείστε την εξέλιξη του παιχνιδιού:
*** Λήξη του αγώνα.
*** Στο 78' ο Σκέποβιτς έκανε το 0-2 για την Παρτιζάν...
*** Δέχτηκε γκολ ο Ερυθρός Αστέρας από τον Βούκιτς στο 71'. Κρίμα...
*** Χαρακτηριστικό του ότι ο Αστέρας έχει την κατοχή είναι το γεγονός ότι ως το 55’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει 6 κόρνερ, έναντι ενός της Παρτιζάν.
*** Πραγματικά ο κόσμος «μαγεύει»... Και οι ΓΑΥΡΟΙ στο πλευρό των αδερφών μας!
*** Ο Αστέρας πιέζει για να σκοράρει...
*** Ξεκίνησε το β' μέρος...
*** Τέλος πρώτου μέρους...
*** Στο 43' ο Ερυθρός Αστέρα είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι. Ομως, ο Εβάντρο είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.
*** Φοβέρος ο κόσμος... Τα αδέρφια μας δίνουν ρεσιτάλ!
*** Ο Ερυθρός Αστέρας έχει την κατοχή και προσπαθεί να σκοράρει...
*** Στο 20' ο Μπόρχα είχε ευκαιρία για γκολ, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
*** To παιχνίδι έχει ξεκινήσει...
Ερυθρός Αστέρας: Μπαΐκοβιτς, Μίκιτς, Μιχαΐλοβιτς, Άντι, Πέτκοβιτς, Ντιμιτρίγεβιτς, Καντού, Εβάντρο, Λάζοβιτς, Μπόρχα, Καλουντιέροβιτς.

Παρτιζάν:  Στοΐκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Ρνιτς, Ιβάνοφ, Λαζέβσκι, Καμαρά, Μπάμποβιτς, Τόμιτς, Βούκιτς, Σκέποβιτς, Μάρκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου